solidstate Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Καί είπα να μην ανοίξω αυτό το θέμα...Υποθετικά πάντα (μιάς και οι καιροί είναι δύσκολοι) αν είχατε 3500euro στην διαθεσή σας για να αγοράσετε τον Mark V θα παίρνατε τον combo η την κεφαλή? και για ποιούς λόγους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jezus Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 με 3500 θα επερνα δυο αλλους ενισχυτες! ;D Βασικο ο κομπο ειναι πολυ βαρυς, δεν κουβαλιεται, οποτε αναμεσα σε αυτα τα δυο θα προτιμουσα κεφαλη-καμπινα, για να σπασς λιγο το βαρος και να κουβαλιεται πιο ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SonicBlister Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 υπάρχουνε κάποιοι που λένε πως το combo έχει καλύτερο πιο οργανικό ήχο. κατά τα αλλα επειδή έχω roaddking combo σου λέω ότι ο πόνος είναι μεγάλος. ο mark v σκοτώνει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 υπάρχουνε κάποιοι που λένε πως το combo έχει καλύτερο πιο οργανικό ήχο Ντραμμερ θα ειναι.. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SonicBlister Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 oxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solidstate Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 εγω παντως αν τα ειχα θα πηγαινα για το κεφαλι με μια 2x12 vertical rectifier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsak bam Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 εγω θα τα εβαζα στην τραπεζα γιατι ερχονται δυσκολοι καιροι και με το οικονομικό τωρα.. αλλιως παρε εναν με 1500 και σωσε 100 παιδάκια στην αφρική!!! (οσο αφορα τις διαφορές εχω ακουσει mesa boogie κομπο και χωρις την εξτρα 4χ12 καμπίνα(marshall) ο ήχος του ηταν γα**τος απλα πολυ "μικρός" οχι ογκοδης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Γιατι να δώσεις 3500 ??? Στις αγγελίες κάποιος δίνει Boogie Mark V Head με 2200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solidstate Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 ffmakis τα 3500 ειναι για ολο το πακετο κεφαλη καμπινα η combo με μια extra 1x12. Βεβαια υποθετικα μιλαμε μιας και τα 3500 δεν μαζευονται ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2010 Κεφαλή με μία καμπίνα 1x12 και είσαι μιά χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση