Προς το περιεχόμενο

Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεγάλος, ε; :):)

:'( :'(

Από εδώ και πέρα λέω να μην κρίνουμε με βάση την ηλικία αλλά με τα κιλά μας. 8)

Μεγάλος για υιοθεσία εννοούσα  ;D

και σε σχέση με μένα

I got some, if you need it...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εκεί κι εγώ συμφωνώ. Αν θες να κάνεις εναλακτική μουσική, αγγλόφωνη, ροκ, κλπ... εε... δύσκολα τα πράγματα.

αυτο και ΜΟΝΟ αυτο ειπα και εγω,και αυτο και ΜΟΝΟ αυτο λεω εδω και χρονια (για την ΕΛΛΑΔΑ βεβαια,αν καποιος την κανει για εξω & τραβηχτει του βγαζω και το καπελλο)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

...(αλλα μη σχολιαζεις τοσο απαξιωτικα οσους ζουν,ή εστω προσπαθουν να ζησουν απο τη μουσικη στη χωρα μας)

συμφωνω απολυτως,ειδικοτερα αυτο ειναι πολυ ασχημο να συμβαινει σε ενα μουσικο φορουμ.ωστοσο εχεις μιλησει πολυ πιο απαξιωτικα κατα καιρους για αλλους ελληνες καλλιτεχνες.γιατι?? ???επειδη τυχαινει να μη σου αρεσουν μηπως?

συμφωνω απολυτως,ειδικοτερα αυτο ειναι πολυ ασχημο να συμβαινει σε ενα μουσικο φορουμ.ωστοσο εχεις μιλησει πολυ πιο απαξιωτικα κατα καιρους για αλλους ελληνες καλλιτεχνες.γιατι?? ???επειδη τυχαινει να μη σου αρεσουν μηπως?

Για εμενα παει αυτο? δεν θυμαμαι να το εχω κανει.. πραγματικα.. ουτε κ τωρα πιστευω πως εθιξα τον Στρατη επειδη κανει αυτο που κανει (ασχετα το τι πιστευω εγω)

Θα διαφωνήσω κι εγώ, φιλικά πάντα . Σε πολλές φάσεις τις ζωής μου που είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος ακούω πολύ θλιμένη μουσική, διότι μου αρέσει και δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος γι' αυτό.

Τωρα το ειδα αυτο οτι το ειχες γραψει, σορυ.

Μ'αρεσει που διαφωνεις!!

Κ σου απανταω με μια απλη ερωτηση!

Καθε μερα???

Μπορεις καθε μερα οπως βλεπω τους περισσοτερους να ακουνε καθε μερα κλαψοτραγουδα?? Δεν ειναι κουλο ρε σεις??

Βλεπω τον κολλητο μου με την κοπελια του να πεταει στα συννεφα κ αν μπω στ'αυτοκινητο του, μεσα παιζει καμμενα του γονιδη που μιλανε για παλιους ερωτες.

Κ ο κολλητος μου ξεκινα: αχ θυμαμαι τοτε με την αννα, θυμαμαι τοτε με την ρουλα.. 

Tι ειναι αυτο ρε παιδια??  Δεν ειναι οτι δεν μ'αρεσει ή οτι το μισω που υπαρχει, απλα δεν καταλαβαινω τον λογο του να το κανω αυτο καθε μερα.

Μου φαινεται περιεργο κ κουλο.. δεν ξερω αν συμμεριζεστε αυτα που λεω.. απλα ετσι μου φαινεται.. πως κατι δεν παει καλα...

Ακούστε σκυλαδικα που να μιλα για τον νεο ερωτα κ το ποσο ευτυχισμενος εισαι! αφου υπαρχουν κ τετοια! Γιατι να καιγεται ο κοσμος με τραγουδια χωρισμου παντα??

Σε τι τους αντιπροσωπευουν? Την εχω καιρο αυτην την απορια...

Η απλα λενε ας ειναι σκυλαδικο κ ας μιλαει για οτι να ναι?

Τοτε παω πασο γιατι γουσταρεις αυτο το ειδος μουσικης ασχετως τα λογια αν ειναι θετικα η αρνητικα.

gskar δεν αναφερομαι σε εσενα με τα παραπανω

Νομιζω οτι υπαρχει ενας λογος,

που καποιοι Ελληνες μουσικοι "πετυχαινουν" στο εξωτερικο.

ΔΕΝ σκεφτονται σαν Ελληνες,αλλα οπως οι κατοικοι της χωρας που τους φιλοξενει....

Οσοι συνεχισουν να "λειτουργουν" ως Ελληνες σε μια ξενη χωρα,

το μονο που θα καταφερουν ειναι να μεινουν στη "λαντζα" τους... ;D

Οσο για ξενοφωνη μουσικη στην Ελλαδα...

Νομιζω οτι τα εχουν παει καλα μονο αυτοι που απο παιδια εχουν βιωματα με ξενους,

εχουν επιρρεαστει απο αυτους,τις κουλτουρες τους,την αισθητικη τους.

Αν καποιος εχει μεγαλωσει με μπακραουντ τσιφτετελια και κλαρινα,εχει αποκτησει

και την αναλογη αισθητικη.

Πως να καταλαβει πραγματικα την αισθητικη του Ευρωπαιου,αφου δεν εχει ιδεα το πως σκεφτεται και πραττει ενας Γερμανος,Αγγλος,Γαλλος.

Οποτε πως να του δωσει και μουσικη ν'ακουσει?? Κλαρινοροκ η ψυχρες αντιγραφες ??

Θα μου πειτε...μπορει να μην ξερει πως σκεφτεται ενας Ευρωπαιος,

ομως εχει σπουδασει τοσα χρονια,εχει πτυχια,ειναι ταλαντουχος.....

Τοτε θα τα παει μια χαρα ως εκτελεστης καποιας ορχηστρας.

Με την ευρυτερη εννοια ROCK ομως,καλα θα κανει να μην ασχοληθει,

γιατι θα ειναι (το λιγοτερο) υποκριτης...

Και τοτε θα γραψει ακομα ενα Ελληνικο καψουροτραγουδο,

σε αντιγραμμενο ροκ περιτυλιγμα! ;D

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

για να ασχολουνται μαζι μου οι φαν μου ,σαν και εσενα π.χ.που τα 34 απο τα 36 ποστ σου αναφερονται σε εμενα,αλλοιως τι θα κανουν ολη μερα?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

...το θεμα ηταν να καταργηθει το καψουροτραγουδο ...και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου...γιατι πολλοι απο σας δικαιολογειτε μια μουσικη που μας επιβαλλεται "νταβατζιδικα"???και που απευθεινεται σε ατομα μειωμενης αντιληψης?...εκτος και αν ζειτε ολη την ημερα στο δωματιο σας διπλα στους δισκους σας και ακουτε απο τα "αγαπημενα σας...η μηπως εχετε συμφεροντα απο αυτα τα σκουπιδια....?

Νομιζω οτι υπαρχει ενας λογος,

που καποιοι Ελληνες μουσικοι "πετυχαινουν" στο εξωτερικο.

ΔΕΝ σκεφτονται σαν Ελληνες,αλλα οπως οι κατοικοι της χωρας που τους φιλοξενει....

Οσοι συνεχισουν να "λειτουργουν" ως Ελληνες σε μια ξενη χωρα,

το μονο που θα καταφερουν ειναι να μεινουν στη "λαντζα" τους... ;D

Οσο για ξενοφωνη μουσικη στην Ελλαδα...

Νομιζω οτι τα εχουν παει καλα μονο αυτοι που απο παιδια εχουν βιωματα με ξενους,

εχουν επιρρεαστει απο αυτους,τις κουλτουρες τους,την αισθητικη τους.

Αν καποιος εχει μεγαλωσει με μπακραουντ τσιφτετελια και κλαρινα,εχει αποκτησει

και την αναλογη αισθητικη.

Πως να καταλαβει πραγματικα την αισθητικη του Ευρωπαιου,αφου δεν εχει ιδεα το πως σκεφτεται και πραττει ενας Γερμανος,Αγγλος,Γαλλος.

Οποτε πως να του δωσει και μουσικη ν'ακουσει?? Κλαρινοροκ η ψυχρες αντιγραφες ??

Θα μου πειτε...μπορει να μην ξερει πως σκεφτεται ενας Ευρωπαιος,

ομως εχει σπουδασει τοσα χρονια,εχει πτυχια,ειναι ταλαντουχος.....

Τοτε θα τα παει μια χαρα ως εκτελεστης καποιας ορχηστρας.

Με την ευρυτερη εννοια ROCK ομως,καλα θα κανει να μην ασχοληθει,

γιατι θα ειναι (το λιγοτερο) υποκριτης...

Και τοτε θα γραψει ακομα ενα Ελληνικο καψουροτραγουδο,

σε αντιγραμμενο ροκ περιτυλιγμα! ;D

καλύτερα δεν θα μπορούσε να τεθεί το ζήτημα!

+10000000!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου