Προς το περιεχόμενο

Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και συμφωνώ 1000% με τα παραπάνω,θα ήθελα να συμπληρώσω πως,κατά την ταπεινή μου γνώμη,δε φταίει η θεματολογία του έρωτα καθ'εαυτή,αλλά ο αγοραίος και πολλές φορές χυδαίος τρόπος που χειρίζονται αυτή τη θεματολογία οι δήθεν δημιουργοί.Δηλαδή,όλα τα μουσικά μου ινδάλματα(Dylan,Morrison,Smiths,Led Zeppelin,Σαββόπουλος,Χατζηδάκις,Γερμανός και πολλοί άλλοι)έχουν υμνήσει τον έρωτα,αλλά με τρόπο διαχρονικό και πρωτότυπο.Όχι με τραγούδια-προφυλακτικά για μία μόνο χρήση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αν και συμφωνώ 1000% με τα παραπάνω,θα ήθελα να συμπληρώσω πως,κατά την ταπεινή μου γνώμη,δε φταίει η θεματολογία του έρωτα καθ'εαυτή,αλλά ο αγοραίος και πολλές φορές χυδαίος τρόπος που χειρίζονται αυτή τη θεματολογία οι δήθεν δημιουργοί.Δηλαδή,όλα τα μουσικά μου ινδάλματα(Dylan,Morrison,Smiths,Led Zeppelin,Σαββόπουλος,Χατζηδάκις,Γερμανός και πολλοί άλλοι)έχουν υμνήσει τον έρωτα,αλλά με τρόπο διαχρονικό και πρωτότυπο.Όχι με τραγούδια-προφυλακτικά για μία μόνο χρήση...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του. Εγώ μιλάω για το 99,99% των τραγουδιών που μιλάνε για το ίδιο και απαράλλαχτο θέμα κι όχι απαραίτητα για την ποιότητα των κομματιών.

Ενταξει απο αυριο θα γραφω τραγουδια για το ΔΝΤ & τον Τρισε.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Και τραγούδια-προφυλακτικά γιατί θα μας χρειαστούνε...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Για το ΔΝΤ, τον Τρισέ, την Ανγκέλα....

Σοβαρά τώρα, όταν ο έρωτας είναι η μεγαλύτερη (ίσως) δύναμη έμπνευσης σε όλες τις μορφές τέχνης, από την αρχαία εποχή έως σήμερα, γιατί να μην έχει την μερίδα του λέοντος στη μουσική;

RANDOMIZE USR 0

Ενταξει ο ερωτας ειναι σιγουρα κατι που πουλαει ισως γιατι δεν αφηνει κανεναν απ'εξω με την εννοια πως δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην τον αφορα...

Αλλα πιστευω πως η μεγαλυτερη ανθηση στις τεχνες και ιδιαιτερα στη μουσικη ειναι κατα τη διαρκεια και λιγο μετα απο ασταθεις εποχες...οταν υπηρχε προβληματισμος και καταπιεση...με επικεντρο παντα την πολιτικη...

Α-χά, ώστε εσύ είσαι που γράφεις όλα τα καψουροτράγουδα ε;

(Αστειεύομαι πάντα και με καλή διάθεση)

Για το ΔΝΤ, τον Τρισέ, την Ανγκέλα....

Σοβαρά τώρα, όταν ο έρωτας είναι η μεγαλύτερη (ίσως) δύναμη έμπνευσης σε όλες τις μορφές τέχνης, από την αρχαία εποχή έως σήμερα, γιατί να μην έχει την μερίδα του λέοντος στη μουσική;

Να την έχει βεβαίως, αλλά μάλλον την παραέχει. Και μιλώντας σοβαρά (ας πούμε) δεν είμαστε μόνο αυτό που θέλουμε να είμαστε αλλά κι αυτό που μας μαθαίνουν να είμαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου