Προς το περιεχόμενο

Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μια προσωπικη ερωτηση:

Πως γινεται να παιζεις τζαζ (το ακρον αωτον της ελευθεριας)

...όχι όμως και της ασυδοσίας/αναρχίας  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Επισης δεν θελω να παρεξηγηθει καποιος με αυτο που ανεφερα για καποιους που το παιζουν ροκαδες κ φορανε μαυρα κ πανε κ στον κιαμο.

Ας παει κ στον κιαμο κ ας παει κ οπου θελει..

Εχω παραδειγματα τριγυρω μου πολλων που προσπαθουν κ καλα να φορεσουν μαυρα κ να δειχτουν κ να επιδειξουν τις μηδαμινες γνωσεις που εχουν ενω η πραγματικη μουσικη που τους αρεσει ειναι τα μπουζουκια..

Το φαινομενο το εχω παρατηρησει πολυ στη θεσσαλονικη που θεωρειται πιο ροκ πολη απο οποιαδηποτε αλλη κ το γενικοτερο κλιμα που βλεπεις στο δρομο ειναι ατομα ροκαδες που φορανε μαυρα, reggaδες με ραστα κ αλλα πολλα..

Οποτε πιστευω πως ειναι κ περισσοτεροι αυτοι που τους ενδιαφερει να fit in στην εκαστοτε μουσικη κοινωνια κ πολλες φορες το κανουν με τον λαθος τροπο..

Παντα γνωμη μου κ δεν αναφερομαι στους παντες

...εγω και οι ομοιοι μου ?...τι γνωριζομαστε και δεν το ξερω ?

ευτυχως οχι

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Καμια παρεξηγηση αδερφε

:) :)

Θες να πεις ότι δεν σου βγαίνει να χορέψεις με αυτο το κομμάτι χωρίς να έχεις πιει. Η ένταση τέρμα να ματώνουν τα αυτιά σου και να χορεύεις με μια κοπέλα σε ένα κλαμπ... ΤΡΕΛΑ!!  :D :D :D :D :D :D :D Δεν χρειάζομαι ούτε σταγόνα, και τώρα που το ακούω μόνος μου χτυπιέμαι ;D (χωρίς να κοιτάω το βιντεο κλιπ)

Πάντως στο boutique που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη στην 5ήμερη, δεν έπαιζε καμια τρελή μουσική για να τρελαθείς στο χορό... στην μπάρα ανεβήκαμε όμως ;D

I got some, if you need it...

Το φαινομενο το εχω παρατηρησει πολυ στη θεσσαλονικη που θεωρειται πιο ροκ πολη απο οποιαδηποτε αλλη κ το γενικοτερο κλιμα που βλεπεις στο δρομο ειναι ατομα ροκαδες που φορανε μαυρα, reggaδες με ραστα κ αλλα πολλα..

Στην ίδια Θεσ/νίκη αναφερόμαστε?Τη γνωστη ερωτική πόλη του Βορρά?Φίλε μου,μη ξεγελιέσαι..είμαστε(δυστυχώς για μένα) μια σκυλούπολη,που στη συντριπτική της πλειοψηφία ακούει Χατζηγιάννη και θεωρεί πως ροκάρει,καθώς και Scorpious...εεε...Scorpions και νομίζει πως είναι μέταλ..

Όσο για το γενικότερο κλίμα στους δρόμους από τα ανοικτά παράθυρα των αυτοκινήτων και τα cabrio δε θυμάμαι να άκουσα στη διαπασών Pink Floyd,Marley ή ...(συμπλήρωσε το ροκ συγκρότημα της αρεσκείας σου).Μόνο λαϊκά,R'nB και άλλα συναφή

:) :)

Θες να πεις ότι δεν σου βγαίνει να χορέψεις με αυτο το κομμάτι χωρίς να έχεις πιει. Η ένταση τέρμα να ματώνουν τα αυτιά σου και να χορεύεις με μια κοπέλα σε ένα κλαμπ... ΤΡΕΛΑ!!  :D :D :D :D :D :D :D Δεν χρειάζομαι ούτε σταγόνα, και τώρα που το ακούω μόνος μου χτυπιέμαι ;D (χωρίς να κοιτάω το βιντεο κλιπ)

Πάντως στο boutique που έχω πάει στην Θεσσαλονίκη στην 5ήμερη, δεν έπαιζε καμια τρελή μουσική για να τρελαθείς στο χορό... στην μπάρα ανεβήκαμε όμως ;D

Παιζουν πολλα για να ερθεις σε φαση να χορεψεις γενικοτερα..

Κ φυσικα δεν μπορουμε να τα αναλυσουμε ολα εδω..

Θα χορευες ομως το κομματι χωρις κοπελα μονο κ μονο επειδη γουσταρεις κ χωρις να πιεις ουτε μια γουλια??

Αν ναι παω πασο κ επεσα σε φαν αυτης της μουσικης..

εχω την εντυπωση πως δεν εχεις ακουσει το twist & shout σε ντισκο παρτυ κ προτεινεις αυτο το τραγουδι για χωρο..

Υ.Γ ειλικρινα συγνωμη αλλα δεν μπορω να δω το βιντεο λογο υπερβολικα χαμηλης ταχυτητας στο ιντερνετ. Οποτε αν κατι λεω λαθος στα παραπανω μπορει να υπαρχει κ μια ελαχιστη πιθανοτητα να αναθεωρησω

Παντα φιλικα κ dance your socks off!

Off topic, αλλά θα το πω:

Όλα τα προβλήματα συμπεριφοράς ξεκινάνε είτε από την έλλειψη (καλού) σεξ είτε χρημάτων...

(δεν μιλάω για υγεία και τέτοια φυσικά...)

Στην ίδια Θεσ/νίκη αναφερόμαστε?Τη γνωστη ερωτική πόλη του Βορρά?Φίλε μου,μη ξεγελιέσαι..είμαστε(δυστυχώς για μένα) μια σκυλούπολη,που στη συντριπτική της πλειοψηφία ακούει Χατζηγιάννη και θεωρεί πως ροκάρει,καθώς και Scorpious...εεε...Scorpions και νομίζει πως είναι μέταλ..

Όσο για το γενικότερο κλίμα στους δρόμους από τα ανοικτά παράθυρα των αυτοκινήτων και τα cabrio δε θυμάμαι να άκουσα στη διαπασών Pink Floyd,Marley ή ...(συμπλήρωσε το ροκ συγκρότημα της αρεσκείας σου).Μόνο λαϊκά,R'nB και άλλα συναφή

Eισαι ατυχος! Αμα δεις μαυρο παλιο σενταν με τερμα το master of puppets στη θεσσαλονικη φωναξε! Εγω θα ειμαι!!

Πλακα κανω... παλιοτερα εκανα κ τετοιου ειδους καγκουριλικια αλλα ημουν πιτσιρικας κ αμυαλος..

Θεωρω πως ο γνησιος ροκας δεν προκειται να κανει τετοιου ειδους ποζεριες με το να βαλει στην διαπασον μεταλοτραγουδα.. εγω τα βαζω τερμα δεν λεω καμια φορα οταν βρω φραγκα να βαλω βενζινη, αλλα παντα με κλειστα παραθυρα..

Κι ομως το πετυχες να τον προσβαλεις,

οπως και εμενα...ουτε εγω βαζω τονους...

Δηλαδη οποιος δεν παιζει καλα το πληκτρολογιο,

δεν εχει δικαιωμα να γραφει σε ενα μουσικο φορουμ το κοντο του η το μακρυ του,

πρεπει πρωτα να ειναι λογιος και ταυτοχρονα nerd? ???

Τελικα τι θελουμε εδω μεσα?Μουσικους η ρομποτακια?

Με την ιδια λογικη,

δεν εχουν δικαιωμα να γραφουν ουτε οσοι ΔΕΝ παιζουν οπως εμεις οι βιρτουοζες... (τι τραβαμε,ναι ;D)

Λοιπον,αντε οι κουλοι,"δρομο"...

(στο οργανο η στο πληκτρολογιο,δε λεει τιποτα,ο κουλος ειναι κουλος) ;D

Loooos,raus mit euch!Raaaaaus ;D ;D ;D

Και μια προσωπικη ερωτηση:

Πως γινεται να παιζεις τζαζ (το ακρον αωτον της ελευθεριας) ενω ο ιδιος δειχνεις "καλουπομενος" απο κανονες? Χωρις παρεξηγηση,

ρωταω γιατι ο δικος μου εγκεφαλος λειτουργει λιγο διαφορετικα! ;)

Δε θες να βάζεις τόνους; Με γεια σου με χαρά σου. Δε σε ενδιαφέρει να γράφεις με σωστή ορθογραφία; Πάλι με γεια σου με χαρά σου. Κανένα πρόβλημα από μένα.

Το πρόβλημά μου αρχίζει όταν κάποιος κατηγορεί την "κατάντια της ελληνικής φυλής" χωρίς  ο ίδιος να μιλάει και να γράφει σωστά ελληνικά. Ας μάθουμε οι ίδιοι  πρώτα σωστά τη γλώσσα μας και μετά ας κατακρίνουμε την κατάσταση της φυλής μας.

Όσον αφορά το υπόλοιπο σχετικά με την τζαζ που είπες δεν το πιάνω καθόλου. Τζαζ δεν παίζω αλλά δεν έχει σημασία. Η Τζαζ είναι το άκρον άωτον της ελευθερίας και άρα εγώ που μου αρέσουν οι τόνοι δεν μπορώ και να παίζω τζαζ γιατί οι τόνοι περιορίζουν την ελευθερία της έκφρασής μου; Δηλαδή έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι καλουπωμένος από κανόνες επειδή μου αρέσει να γράφω και να μιλάω σωστά τη γλώσσα μου. Δε βγαίνει νόημα.

Συγγνώμη αν προσεβλήθεις από τα περί τόνων. Νομίζω ότι τώρα ξεκαθάρισα τι ακριβώς εννοώ.

Ενωμοτάρχης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου