Προς το περιεχόμενο

Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο τον Χιτλερ,τον Μαο & τον Σταλιν με τους οποιους κανεις εσυ & οι ομοιοι σου παρεα καλυτερα...

μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια....σιγαν κρειτον...

...εγω και οι ομοιοι μου ?...τι γνωριζομαστε και δεν το ξερω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αλλά δεν μίλησα για το πόσο καλά πέρασε ο φίλος zampination, αλλά για το ότι ήταν σίγουρος ότι κανένας δεν πέρναγε καλά και ότι όλοι υποκρίνονταν. Και για το πόσο μας ενοχλεί το στριμωξίδι...

Αν έχουν τα ίδια μυαλά που είχαν στα 16 τους δεν αμφιβάλλω οτι περνάνε καλά :).

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι άλλωστε...

Αρχικά, χωρίς παρεξήγηση, η εγωπαθής σιγουριά σου σχετικά με την υποκρισία των άλλων είναι πολύ ενοχλητική. Πώς είσαι τόσο σίγουρος για το ποιος υποκρίνεται και το ποιος ευχαριστιέται πραγματικά??

Τέλος, όσον αφορα τον χώρο γενικά της διασκέδασης, που όπως λές δεν ξαναπάς... Με τις συναυλίες τι γίνεται ??? Πέρσι εγώ και άλλοι 90000 Ελληνες δώσαμε 80 ευρω για να στριμωχτούμε σαν σαρδέλες στο οακα για να δούμε τους ac/dc. Δεν τα κλαίω τα λεφτά μου, γιατι πέρασα και εκεί τέλεια, αλλά στριμωξίδι είναι το ένα στριμωξίδι και το άλλο...

Καμια παρεξηγηση αδερφε

Προς θεου δεν βαζω τους παντες στο ιδιο τσουβαλι κ ουτε τις κοπελες τις βαζω στο ιδιο τσουβαλι.

Παρολα αυτα εγω μιλαω κ απο προσωπικές εμπειρίες κ εμένα κ των φίλων μου. Γιατί κ γω πρίν χωθώ καλύτερα στα ροκ σκηνικά φανατικός κλαμπόβιος ήμουν κ δεν είχα αφήσει κλάμπ για κλάμπ..

Το αν θα περάσει κάποιος καλά η αν προσποιείται πως περνάει καλα είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.

Εχω δεί πολλούς κ πολλές πάντως να προσποιούνται κ το βλεπώ συχνά

Κ όχι μόνο κλαμπόβιους αλλά κ ροκάδες κ χιπχοπαδες κ οτι θες.

Ειδικά στη φάση ροκ παιζει να ναι κ περισσότεροι υποκριτές κ fake μόνο κ μόνο για να ταιριάξουν σε αυτόν τον χώρο..

Τους βλέπω την μια στον κιάμο κ την αλλή να φοράνε μαύρα κ να το παίζουν κουλτούρα!

Οχι οτι εγω δεν παω κ στον κιάμο. εχω παει κ πέρασα καταπληκτικά!

Αλλά δεν ντύνομαι κ στα μαύρα συνέχεια κ ουτε το παίζω κουλτούρα σε οποιοδήποτε είδος μουσικής..

Αυτό που λέω εγω ειναι πως αν πας σε ντισκο παρτυ η σε reggae φαση θα δεις οτι ο χορος σου βγαιίνει χωρις ουτε καν να εχεις πιει μια γουλια ποτο!! Πιστευω πως ειναι χορευτικη μουσικη καθαρά κ μετα ολα τα αλλα..

Ενω στα κλαμπ βλεπεις οτι για να χορεψει ο κοσμος πρεπει να πιει μεχρι να κανει κεφαλι.. Οποτε κρινεις κ μονος σου απο δω κ περα..

Στις συναυλιες δεν πας για να χορεψεις(αναλογα την μουσικη)... πας για να δεις την μπαντα σου κ να "χτυπηθεις" κ να εκτονώσεις τα νευρα σου.. για μεταλ συναυλιες μιλαω τωρα.. εκει πας καθαρα για να χωθεις στον κοσμο να πηδηξεις στον αερα, να σπρωχτεις με τον αλλο κ να σου βγουν κ τα προβληματα που σου φορτωνει η κοινωνια ωστε οταν τελειωσει η συναυλια να εισαι κ πιο ηρεμος ανθρωπος..

Αν απλα θες να ακουσεις την μπαντα σου κατσε σε καποια αποσταση, κανεις δεν σου ειπε να μπεις μεσα να σε πατησουν..

Αλλα αυτο το ξερεις οτι θα συμβει αφου ετσι ειναι συναυλιες.

Αλλα οταν πας για ποτο κ να διασκεδασεις σιγουρα δεν το περιμενεις κ δεν θες να σε πατανε κ να μην μπορεις να κουνηθεις..

Υποτιθεται πως πας εκει να πιεις να χορεψεις κ να περασεις καλα σωστα??

Πως το κανεις αυτο σε ενα μαγαζι που ουτε τσιγαρο δεν τολμας να αναψεις μην καψεις τα μαλλια της αλλης που ειναι στα 5εκατοστα απο την μουρη σου???

Εδω μιλαω καθαρα για μαγαζι που γινοτανε το αδιαχωρητο παντου κ δεν υπηρχε ουτε χωρος για ποντικι επιπλεον..

Στο μαγαζι που μου λες απ'οτι καταλαβα χωρο βρηκες να διασκεδασεις..

σε αυτο που πηγα εγω πραγματικα δεν υπηρχε τιποτα.

Να θυμασαι παντα πως οτι εχω αναφερει ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη επι του θεματος..

Κ δεν βαζω τον καθε ανθρωπο στο ιδιο σακι οταν βγαινει εξω στα κλαμπς να διασκεδασει.. απλα αναφερω μια πληθωρα περιπτωσεων που εχω εγω ο ιδιος παρατηρησει προσωπικα..

Σορυ παλι για τους τόνους παιδια.. απο γραμματικης αποψης ;D

-Αρχικά, χωρίς παρεξήγηση, η εγωπαθής σιγουριά σου σχετικά με την υποκρισία των άλλων είναι πολύ ενοχλητική.

-Πώς είσαι τόσο σίγουρος για το ποιος υποκρίνεται και το ποιος ευχαριστιέται πραγματικά??

Ακυρο,λαθος κλικ.... :-[ ;D

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

Εγώ πάντως θα πώ, κάτω τα χέρια σας απο το μεταλ και τα καψουροτράγουδα!  

Πώς θα κάνουμε αφιερώσεις σ αυτές που γουστάρουμε και δεν ξέρουν τον Gary Moore? ;D

Και όσοι έχετε βαρεθεί με αυτά εξερευνήστε το τηλεκοντρόλ και το ραδιόφωνο... Κάπου έχει ένα κουμπάκι που λέει Off/Standby.

(Αν και στο Μad και το MTV παίζει ωραιότατη ξένη mainstream μουσικούλα... και όχι καψουροτράγουδα...)

I got some, if you need it...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου