Προς το περιεχόμενο

Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πραγματικα παιδια μονο σε κανενα παρτυ στα πανεπιστημια θα βγαινω πλεον! 1.50 ευρω η μπυρα κ να πανε στον αγυριστο αυτα τα μαγαζια. Δεν θα δινω εγω 8 κ 9 ευρω το ποτο κ να μην εχω χωρο να σηκωσω εστω το χερι μου κ να πιω μια γουλια!!! Απορω πως συνεχιζει ο κοσμος να πηγαινει κ να γινεται κιμας εκει μεσα...

Χιλιες φορες να παω σε κανενα ρεμπεταδικο στην τελικη να περασω κ σουπερ να εχω κ το τραπεζι μου κ την παρεα μου κ τα μπουκαλια μας κ ολα μια χαρα! κ θα ξεσκιστω κ στην ζεμπεκια οσο γουσταρω αμα λαχει.

Φίλε jazzjoker το διόρθωσα το θεσσαλονίκη! το είδα κ έπαθα πλάκα!  τόνους εχω ξεχάσει να βάζω απο καιρό.. αυτά τα greeklish μας κατέστρεψαν!  Αμα έχεις πρόβλημα πάντως θα το γυρίσω σε τονισμένα ποστ απο δω κ πέρα.. αν κ πρέπει γενικότερα να το γυρίσω γιατί πόλυ την χάσαμε την μητρική μας γλώσσα πλεον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλέον στα μαγαζιά πηγαίνουν για να δειχτούνε κ όχι να περάσουν καλά.

Κ οι γκόμενες για να τραβήξουν την προσοχή γίνονται ελεϊνές κ 3άθλιες!!!

Μ****δουλιστική κοινωνία με λίγα λόγια.

...παλι ειρωνια ε ?...τουλαχιστον προσεξε ποιο σημειο του σωματος θα; σκουπισεις μην εχουμε ατυχηματα...και μην ξεχασεις με την συνοδεια σασας μπαστα, πεντζετακου κλπ που απευθυνοντε σε διανοουμενους....

απο τον Χιτλερ,τον Μαο & τον Σταλιν με τους οποιους κανεις εσυ & οι ομοιοι σου παρεα καλυτερα...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παντως παιδια δεν ειναι μονο τα κλαρινα κ τα σκυλαδικα το θεμα.

Πριν το πασχα αναγκάστηκα να παω με την κοπελα μου για να μην της χαλασω το χατιρι σε ενα bar-club στο λιμανι στη θεσσαλονικη..

Κ αυτα που συμβαινουν πραγματικα νιωθω πως η ανθρωπινη ελληνικη φυλη εχει φτασει στον αποπατο του μεγαλυτερου βοθρου!!

Μπαινουμε σε ενα κ γινοταν το αδιαχωρητο!! νερο να πετουσες στον αερα κατω στο πατωμα δεν θα φτανε. Ολες οι μουρες ξινισμενες επειδη δεν μπορουσαν να παρουν αερα κ ενα σωρο βλακες να προσποιουνται οτι περνανε τελεια! Τι υποκρισια θεε μου!!

Φυγαμε κατευθειαν απο εκει σφαιρα γιατι απλα αυτο ηταν τυραννια κ οχι διασκεδαση..

Ειναι δυνατον να βγαινεις για να σε πατανε???

Το μαγαζι χωρουσε συνολο 200ατομα κ μεσα υπηρχαν 500!!! :o :o :o

Επειτα πηγαμε σε ενα παρεμφερες μαγαζι οπου τα πραγματα ηταν πιο νορμάλ, γεματο μεν αλλα μπορουσες κ να χορεψεις ρε αδερφε εαν ηθελες!

Κ οσες ωρες κατσαμε εκει παρατηρουσα τον κοσμο να μην κουνιεται, να παιζει λιγο τα γονατα κ καλα χωρευω κ μονο αυτο.. αντε κανα 2 κοπελιες χωρευαν σε τραπεζια (παντα υπο την επηρρεια αλκοολ εννοειται) κ 10 καφροι απο κατω να τους πεφτουν τα σαλια κ ολοι καταλαβαινετε τι εννοω..

Διασκεδαση μηδεν! Αν ομως επαιζε beatles, elvis κ γενικοτερα 80's disco τραγουδια ολοι πιστευω θα χορευαν κ θα περνουσαν καλα κ χωρις τονους αλκοολ!

Εχουν αλλο ρυθμο αυτα τα τραγουδια, ειναι χορευτικά! δεν ειναι σαν την καθε 6μηνιτικη βλακεια που βγαινει κ ολοι το θεωρουν χιτ της χρονιας κ πιπες μπλε κ μετα το ξεχασανε.

Ενα αλλο πραγμα που μου εσπασε τα νευρα ειναι οταν αρχισε να παιζει ενα χιπ χοπ τραγουδι αγγλοφωνο κ ο τραγουδιστης παιδια γαυγιζε κανονικα κ δεν εβγαζες γρι απο αυτα που ελεγε! κ ολοι να ξεκινανε κ καλα να χορευουν χιπ χοπ! ετσι ξαφνικα! τα πρωτα 10 δευτερολεπτα του τραγουδιου μονο φυσικα, ισα ισα για να φανουν.

Κ μετα μου λενε για το death metal πως μπορεις κ τα ακους αυτα δεν καταλαβαινω γρι απο αυτα που λεει απορω μαζι σου. κ αν ακουγατε παιδια την χιπ χοπ μαλακια που επαιζε ηταν σαν να ακους cradle of filth σε συνδυασμο με behemoth! :o :o :o

Ενα αλλο σπαστικο ειναι οι φωτογραφιες!!! βλεπεις μια παρεα κοριτσιων στο κλαμπ να μην χορευει κ να μην μιλανε καν μεταξυ τους κ γενικα να περνανε χαλια ωσπου ξαφνικα βγαζει η μια την ψηφιακη της απο την τσαντα!! κ ηταν λες κ εγινε ανασταση!!

χαμογελα, ποζες, κ βγαλε με ετσι, κ βγαλε με αλλιως, κ δεν μ'αρεσει αυτη κ αστα να πανε!

κ μετα τις ανεβαζουν facebook με τιτλο περναμε τελεια! Ποση υποκρισια θεε μου! >:(

Δεν ξαναβγαινω σε παρομοια μαγαζια!

Αρχικά, χωρίς παρεξήγηση, η εγωπαθής σιγουριά σου σχετικά με την υποκρισία των άλλων είναι πολύ ενοχλητική. Πώς είσαι τόσο σίγουρος για το ποιος υποκρίνεται και το ποιος ευχαριστιέται πραγματικά??

Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Είμαι 17 χρονών και έχουμε γυρίσει (με την παρέα μου) αρκετά κλαμπακια της Αθήνας στο στιλ που ανέφερες. Πρόσφατα πήγα και στο Candy Bar και μόλις μπήκα μέσα, αφού πλήρωσα 16 ευρώ είσοδο (σημειώστε το για μετά), δεν μπορούσα να περπατήσω, στην αρχή! Παρολαυτά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, χόρεψα ήπια 2 ποτάκια (ενα απ την εισοδό μου και ένα 10 ευρώ), γενικά το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου!

Όσον αφορά τώρα την ξένη χιπ χοπ / dance / rnb μουσική, προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει απίστευτη μουσική ( Τiesto, Guetta, Timbaland ) που είναι ιδιαίτερα χορευτική. Βέβαια είναι γούστα αυτά, αλλά απέφευγε τις απόλυτες στάσεις.

Όσον αφορα τώρα την υποκρισία περι διασκέδασης αφού σου μίλησα για τον εαύτο μου, θα σου πω ότι εγώ πιστεύω πως αν υπάρχει ένας κλαμποβιος που υποκρίνεται ότι περνάει καλά μόνο και μόνο για να γίνει αποδεκτός, υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ροκαδες και μεταλλαδες που υποκρίνονται το ίδιο ασύστολα. Ξεκολλάτε λοιπόν γενικά με τον σοβινισμό προς τις χαζογκόμενες και την υποκρισία. Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους με ευαισθησίες, όπως ανάφερε κάποιος συμφορουμίτης να εκφράζουν τέτοιες απόλυτες απόψεις

Τέλος, όσον αφορα τον χώρο γενικά της διασκέδασης, που όπως λές δεν ξαναπάς... Με τις συναυλίες τι γίνεται ??? Πέρσι εγώ και άλλοι 90000 Ελληνες δώσαμε 80 ευρω για να στριμωχτούμε σαν σαρδέλες στο οακα για να δούμε τους ac/dc. Δεν τα κλαίω τα λεφτά μου, γιατι πέρασα και εκεί τέλεια, αλλά στριμωξίδι είναι το ένα στριμωξίδι και το άλλο...

I got some, if you need it...

Παρολαυτά πέρασα ΤΕΛΕΙΑ, χόρεψα ήπια 2 ποτάκια (ενα απ την εισοδό μου και ένα 10 ευρώ), γενικά το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου!

Ναι αλλά είσαι 17, σε 5 χρόνια το πολύ θα έχεις βαρεθεί αυτή την κατάσταση... και θα

πρέπει να κατεβάσεις τουλάχιστον μισό μπουκάλι για να περάσεις καλά σε τέτοιο περιβάλλον.

Φίλε zampination  καθόλου δε θέλω  να σε προσβάλλω αλλά δεν μπορώ να μην το πω πραγματικά. Διάβασα τις 2 πρώτες παραγράφους του κειμένου σου.

Δεν μπορείς να μιλάς για τον απόπατο του βόθρου που έχει φτάσει η ελληνική φυλή και να γράφεις τη Θεσσαλονίκη "θεσσαλονικι" ενώ το κείμενό σου να μην έχει ούτε ένα τόνο.

Κι ομως το πετυχες να τον προσβαλεις,

οπως και εμενα...ουτε εγω βαζω τονους...

Δηλαδη οποιος δεν παιζει καλα το πληκτρολογιο,

δεν εχει δικαιωμα να γραφει σε ενα μουσικο φορουμ το κοντο του η το μακρυ του,

πρεπει πρωτα να ειναι λογιος και ταυτοχρονα nerd? ???

Τελικα τι θελουμε εδω μεσα?Μουσικους η ρομποτακια?

Με την ιδια λογικη,

δεν εχουν δικαιωμα να γραφουν ουτε οσοι ΔΕΝ παιζουν οπως εμεις οι βιρτουοζες... (τι τραβαμε,ναι ;D)

Λοιπον,αντε οι κουλοι,"δρομο"...

(στο οργανο η στο πληκτρολογιο,δε λεει τιποτα,ο κουλος ειναι κουλος) ;D

Loooos,raus mit euch!Raaaaaus ;D ;D ;D

Και μια προσωπικη ερωτηση:

Πως γινεται να παιζεις τζαζ (το ακρον αωτον της ελευθεριας) ενω ο ιδιος δειχνεις "καλουπομενος" απο κανονες? Χωρις παρεξηγηση,

ρωταω γιατι ο δικος μου εγκεφαλος λειτουργει λιγο διαφορετικα! ;)

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

Ναι αλλά είσαι 17, σε 5 χρόνια το πολύ θα έχεις βαρεθεί αυτή την κατάσταση... και θα

πρέπει να κατεβάσεις τουλάχιστον μισό μπουκάλι για να περάσεις καλά σε τέτοιο περιβάλλον.

Ναι δεν διαφωνώ, μπορεί να το βαρεθώ. Αλλά δεν μίλησα για το πόσο καλά πέρασε ο φίλος zampination, αλλά για το ότι ήταν σίγουρος ότι κανένας δεν πέρναγε καλά και ότι όλοι υποκρίνονταν. Και για το πόσο μας ενοχλεί το στριμωξίδι... Σε συναυλίες δεν πάτε δηλαδή? εκεί δεν σας ενοχλεί? εκεί δεν υπάρχουν υποκριτές...?

Και γενικά πίνω πολύ, δυο ποτά δεν είναι τίποτα, αλλά ακριβώς επειδή δεν τα πληρώνω εγώ δεν θέλω να παίρνω μπουκάλια κάθε φορά που βγαίνω.

I got some, if you need it...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου