Προς το περιεχόμενο

Να καταργηθούν τα ερωτικά τραγούδια για ένα χρόνο μπας και ξελαμπικάρ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχουμε ενα μικρο ξενοδοχειο σε χωριο των τρικαλων κ κατι γινεται..

ενταξει τοτε,πασας στα Γιαννενα...η μαλλον στα Τρικαλα εισαι..

rock on boy!

;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

ενταξει τοτε,πασας στα Γιαννενα...η μαλλον στα Τρικαλα εισαι..

rock on boy!

;D

Να αρχιζω να βαζω αγγελιες για ντραμερς κ τετοια δηλαδη??? να τους βαλω σε ενα δωματιο ολους εκει κ να στρωθουμε στις ηχογραφησεις???

Θα μας βαλουν ολοι μεσα αυτοι αμα τους κρατησω πανω στο βουνο!

Κ δεν υπαρχουν κ αλλες ευκαιριες για δουλεια τριγυρω να δουλευουν!

Θα πρεπει κ να τους ταιζω!! απαπαπαα

• Guru
αρα ακομα στα δικα μου τα λογια εισαι (δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα επειδη εγω ζω την δικη μου οικογενεια απο τα 24 μου & τον εαυτο μου απο τα 18, φανταζομαι θα εισαι μικροτερος απο 24 και θα εχεις περιθωρια ακομα ,αν εισαι μεγαλυτερος τοτε ισως θα πρεπει να σκεφτεις οτι το φορουμ ειναι ανοικτο και οτι πολλα νεα παιδια που το παρακαλουθουν & επηρεαζονται απο αυτα που γραφουμε εμεις οι μεγαλυτεροι δεν ειναι παντα πλουσιοπαιδα (δεν υποννοω πως εισαι εσυ βεβαια) & μπορει να πεινασουν αν τα συμβουλευουμε λαθος,εγω το μονο που λεω ,και θα το λεω μεχρι να..πεθανω,ειναι οτι ποτε στην χωρα αυτη καποιος δεν πρεπει να εχει την ξενογλωσση/εναλακτικη μουσικη (και το ονειρο για καριερα στο εξωτερικο) σαν ΜΟΝΑΔΙΚΗ του διεξοδο/απασχοληση (εκτος βεβαια και αν το "φυσαει" κατι που αλλωστε συμβαινει με την πλειονοτητα οσων ασχολουνται μονο με αυτο ειδος χωρις να εργαζονται και αλλου,μια και ΚΑΜΜΙΑ μπαντα τετοιου ειδους δεν κερδιζει τα προς το ζην),καλα ειναι τα ονειρα αλλα κρατατε και μια πισινη (και στο λεει καποιος που ΕΧΕΙ βγαλει (& βγαζει) αρκετα  χρηματα απο τη μουσικη,δηλωμενα ειναι Μαραθων μη φοβασαι... ;D)
Θα πρόσεξες ότι προσπάθησα να μην εστιάσω στο προσωπικό του θέματος αλλά πιο πολύ στο γενικό, αρπάζοντας την ευκαιρία από το παραπάνω σου ποστ (αυτό που έκανα ποστ).

Είμαι 32, με δύο παιδιά (6 ο μεγάλος, άρα κάνε την αφαίρεση και δες πότε απεκτησα παιδί ;)), γυναίκα, δάνειο για σπίτι, κλπ. Ξέρω πολύ πολύ καλά τι σημαίνει ζωή, όπως και ξέρω τι βγάζω, τι κάνω την εφορία μου κτλ.

Και ακριβώς επειδή βλέπω και νέους ανθρώπους να είναι εδω μέσα, αποφάσισα να γράψω αυτά που έγραψα. Αν ένας άνθρωπος θέλει να σπουδάσει μουσική έξω... γιατί να μην το κάνει;

Γιατι εσύ δεν προσφέρεις με τα λεγόμενά σου την ιδέα "κάνε μουσική, και κάτι άλλο για να είσαι σίγουρος", εσύ λες πολύ απλά (και πολύ συχνά) ότι τα πράγματα είναι σκ@τ@ στην Ελλάδα, και δε θα τα καταφέρεις. Άρα τράβα πιάσε μια day job!

Προσφέρεις, απλόχερα την έξτρα αρνητική άποψη για την όποια μουσική (από τον philosopher διαβάστηκε ο δωδεκαφθογγισμός ως "άποψη"), ξεχνάς όποιο άλλο είδος, και μόλις τώρα, ενώ μιλάγαμε για καψουροτάγουδα, το γύρισες σε ξενόγλωσσα, εναλακτικά συγκροτήματα. Εκεί κι εγώ συμφωνώ. Αν θες να κάνεις εναλακτική μουσική, αγγλόφωνη, ροκ, κλπ... εε... δύσκολα τα πράγματα. Φυσικά όλα τα άλλα (καψουροτράγουδα, κλασσική, καθηγητιλίκη, σεσσιονας και ότι άλλο, φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα?)

μονο αυτο λεω,τα υπολοιπα που με χρεωνεις  ειναι απλα διεστρεβλωση οσων λεω..... η απλα παρεξηγηση.
Ίσως και μακάρι. :) Δεν κοίταξα προηγούμενα ποστς σου αλλά το είχα προσέξει κατα καιρούς. Μπορεί και να κάνω λάθος...

Στείλε μου τους βαθμούς σου...

Εμένα να υιοθετήσεις!! Ο Lord_Goumis είναι μεγάλος, 25 χρονών  :P

Εγώ είμαι 17, τρίτη λυκείου με 18.4 μέσο όρο πρώτου τετραμήνου (υπαρχουν και τεκμηρια φυσικα  :P ) και με μεγάλες φιλοδοξίες στις πανελλήνιες  ;D ;D

I got some, if you need it...

από τον philosopher διαβάστηκε ο δωδεκαφθογγισμός ως "άποψη

Τώρα που το είδα να ξεκαθαρίσω κάτι.Εγώ είπα άκου αυτό.Όχι μην ακούς το άλλο.Ποτέ δεν θα πω ότι κάποια μουσική είναι για τα μπάζα.Στο μυαλό μου άλλωστε δεν υπάρχουν είδη μουσικής.Μόνο οι κλίμακες και τα ηχοχρώματα αλλάζουν.

Και ναι είμαι και εγώ από αυτούς που ονειρεύονται να σπουδάσουν σύνθεση στο εξωτερικό, να φτιάξουν μία μπάντα της προκοπής, να παίξουν αυτό που τους εκφράζει όσο διαφορετικό-mainstream-banal και αν το βρίσκουν κάποιοι.

Αν όλα αυτά αποτύχουν απλά κάποια στιγμή σε 5-6 χρόνια στα 24 θα το πάρω απόφαση να ζω μισή μέρα μίζερης δουλειάς και 2-3 ώρες μουσικής.

Αν όλα αυτά αποτύχουν απλά κάποια στιγμή σε 5-6 χρόνια στα 24 θα το πάρω απόφαση να ζω μισή μέρα μίζερης δουλειάς και 2-3 ώρες μουσικής.

Οοοοοοχχχιιιιιιιι....  :o :o :o :o :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Μακρια απο μας!!!

• Guru

Τώρα που το είδα να ξεκαθαρίσω κάτι.Εγώ είπα άκου αυτό.Όχι μην ακούς το άλλο.Ποτέ δεν θα πω ότι κάποια μουσική είναι για τα μπάζα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: άκου κάποιο έργο μου και θα δείς ότι είμαι πολύ μέσα στη σύγχρονη κλασσική μουσική. Γουστάρω τέτοια μουσική. Και δε θεωρώ τίποτα για τα μπάζα (εκτός από κανά πολιτικό! ;D)

Αυτό που εννοούσα (αλλα μάλλον βγήκε φάουλ) είναι ότι δεν σημαίνει πως επειδή είμαστε στο νοιζ, όσοι διαβάζουν τα ποστ είναι βαλμένοι για εναλακτική/ξενοφωνή μπάντα. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι (πχ, έσυ)! :)

Ok δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα(ούτε υπήρξε άλλωστε).Όχι ότι θα με χάλαγε μία ξενόφωνη μπάντα Dream theater ξερω γω ή κάτι σε Messuggah.Τώρα που το σκέφτομαι όλα μου αρέσουν σχεδόν εξίσου.Από το Βαμβακάρη μέχρι τον SRV...

Εμένα να υιοθετήσεις!! Ο Lord_Goumis είναι μεγάλος, 25 χρονών  :P

Μεγάλος, ε; :):)

:'( :'(

Από εδώ και πέρα λέω να μην κρίνουμε με βάση την ηλικία αλλά με τα κιλά μας. 8)

RANDOMIZE USR 0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου