izzy_livin Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Παιχταράς μπασίστας + κομματάρες = Les Claypool +1 Primus yeah! Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι οι ντράμμερς και μπασίστες και να κάνουμε εμπάργκο στους κιθαρίστες..!! Να πάμε να φτιάξουμε μπάντες μόνοι μας ή με πλητράδες! Xαχαχαχα... Και αυτο έχει γινει... και λεγεται synthpop.... lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Θα κοροϊδεύεις βέβαια...όλων των ειδών τα τούμπανα.... Τους ήχους εννοείς. Το παίξιμο; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Τους ήχους εννοείς. Το παίξιμο; Στο 6:44 ;) Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Αυτό λέω κι εγώ. Ακούγεται στην καλύτερη περίπτωση σαν κακό drum machine... Ένα midi όργανο δεν φτάνει για να αντικαταστήσεις έστω και έναν μέτριο ντράμερ ή μπασίστα αν δεν ξέρεις τι κάνεις... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Λέω ως ένδειξη διαμαρτυρίας και υποστήριξη προς τον καταφρονεμένο μπασίστα να αρχίσω από την επόμενη κιόλας πρόβα να σολάρω ακατάπαυστα. Μόνο σλαπ, δεν ξαναγγίζω Ε και Α και μόνο πάνω απ το 12ο τάστο. Εννοείται όπου μπορώ να χωρέσω 16α στα 666bpm να τα χωρέσω και φυσικά χωρίς 600 εφέ δε πας πουθενά. Εννοείται πως δεν είναι υποχρεωτικό να τα κάνω και σωστά όλα αυτά. Μόνο όπου μου αρέσει εμένα, σε σαφώς μεγαλύτερη ένταση από τους υπόλοιπους, τι τα έχουμε τα 666watt δηλαδή. Ψάχνω γκρουπ, ενδιαφέρεται κανείς; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Μπορείς να χτυπάς τις χορδές με ανεμιστηράκι μπαταρίας (ξέρεις, αυτά με τα μαλακά φτεράκια). Πλέον δε μετράς σε bpm, αλλά σε rpm. 8) (δεν κάνω πλάκα, το έχω δοκιμάσει προσπαθώντας να μιμηθώ το δοξάρι του still of the night....) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Αυτό λέω κι εγώ. Ακούγεται στην καλύτερη περίπτωση σαν κακό drum machine... Ένα midi όργανο δεν φτάνει για να αντικαταστήσεις έστω και έναν μέτριο ντράμερ ή μπασίστα αν δεν ξέρεις τι κάνεις... Εντάξει, ο άνθρωπος δεν το εννοούσε, προφανώς το είπε για πλάκα... :) Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Τους ήχους εννοείς. Το παίξιμο; Εντάξει, ο άνθρωπος δεν το εννοούσε, προφανώς το είπε για πλάκα... :) εάν εννοείς εμένα, δεν κάνω εύκολα πλακα με τα midi files, ειδικά τη σήμερον ημέρα που τα samples έχουν φτάσει σε τόσο υψηλά επιπεδα. Εάν ενδιαφερεστε, θα προσπαθήσω τη Δευτερα, να σας μαζεψω μερικά προσωπικά δείγματα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanasis ibanez Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2010 Πλακα πλακα ο claypool ειναι και πολυ ευρηματικος. Εχωσε ξυλοφωνο μεσα στο electric funeral και το αποτελεσμα κατα την γνωμη μου τον δικαιωσε. Ο ηχος ηταν παρα πολυ ωραιος! Black Sabbath addicted! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση