bb Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Tama Artwood Snare 14"x5 1/2" from the StandardMaple Serie, Shell = Maple, 6mm, Rim= Steel Mighty Zildjian Avedis Professional Cymbals: 14" Avedis New Beat Hi-Hat Regular 16"Avedis Medium Thin Crash Regular 20"Avedis Medium Ride Regular DW 7000 Pedal Hello... Gia peite kammia gnwmh gia to parakatw equipment..Exete paiksei me kanena apo ayta?Pws sas fanhke ktl.. Epishs pws sas fainontai san syndyasmos piatiniwn metaksi tous alla kai san syndyasmos piatiniwn-tampourou. To ride to crasharw arketa sto paiksimo mou opote me endiaferei na antapokrinetai kala to sygkekrimeno.. Den exw paei na ta paiksw+na ta akousw akoma alla tha paw poly syntoma![/b] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 dw 7002 παρα πολυ καλο πεταλι...το χα παλια τωρα εχω το 5002... οσο για τα αλλα εσυ θα δεις αν σου κανουν...η ταμα γενικα εχει καλα ταμπουρακια...ta zildjan προσωπικα δεν μου πολυαρεσουν...κοιτα τπτ σε sabian,ufip... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλω,τα greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Original21 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 Το κρας αυτο νομιζω οτι εχει ο ντραμερ τον Beatles tribute band.Σε λα'ι'β που το ειχα ακουσει μου αρεσε τρελλα.Αν ειναι αυτο...Αν και προσωπικα ΔΕΝ μου αρεσου τα zildjian εχω κολλησει στην paiste ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bb Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2006 ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρακαλω' date='τα greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ![/quote'] :evil:!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση