pascal Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Μία παρένθεση στην παρένθεση: Αν μια κορεάτικη lespaul θεωρείται "κακοκατασκευασμένη", τότε έχω να πω πως μια χαρά ακούγεται με (vintage oriented) DiMarzio humbuckers. ;) Και γιατί να θεωρείται "κακοκατασκευασμένη"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Διότι κάτι πρέπει να θεωρείται. Και απ'όσο ξέρω αυτές που συνήθως θεωρούνται κακοκατασκευασμένες είναι οι φθηνές κιθάρες που παράγονται μαζικά σε χώρες με χαμηλά μεροκάματα. Υπέθεσα λοιπόν ότι η δική μου εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία. Ας μην χαλάμε, όμως, το thread. Ζητώ συγνώμη για το οφ τόπικ. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 να σας πω γιτι ειπα οτι στο μελλον ισως μου χρειαστει η πληροφορια. εχω παρει μια πολύ φθηνη κιθαρα που εχει 1 humbucker και αφου παει για σεταρισμα και αλλαγη κλειδιών ισως αργοτερα σκεφτω να της αλλαξω τον μαγνητη με εναν p90,αλλά επειδη ο p90 θελει μοντα για να μπει στην συγκεκριμένη λέω για τον p94 ισως. http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Epiphone-Les-Paul-Junior-Single-Cut-WH-White/art-GIT0015741-000 αν θελω με neck και bridge μαλλον ειμαι εκει .....αλλα μελλοντικα http://www.reverendguitars.com/reverend/guitars/set_neck_series/manta_ray_290.html η εκει http://www.reverendguitars.com/reverend/guitars/set_neck_series/sensei_290.html HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Και γιατί να θεωρείται "κακοκατασκευασμένη"; Είναι αυτό με τη μύγα, το κλασικό...ξέρεις όποιος την έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Είναι αυτό με τη μύγα, το κλασικό...ξέρεις όποιος την έχει... Αγαπητέ kpeyos δεν αντιλήφθηκες το πνεύμα της παρέμβασής μου. Ούτε την μύγα έχω, ούτε σε ειρωνεύτηκα. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ που με βασανίζει καιρό; :P Ετούτοι δω: http://www.seymourduncan.com/products/electric/specialized/progressive/sph901_phat_cat/ Θα δώσουν πειστικό άκουσμα Ρ90 αν τους χρησιμοποιήσω σε χαμπακεροκιθάρα (les paul); Αν δεν θεωρούνται και τόσο καλή επιλογή υπάρχει άλλη πολύ καλύτερη, ή από τη στιγμή που το routing είναι για χαμπάκερ δεν θα κούσω ποτέ ήχο Ρ90, όσο και να παιδεύομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δεν ειχες βαλει παλαιοτερα Hum-sized P-90 στη LP σου? Η τελικα δε το δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δεν ειχες βαλει παλαιοτερα Hum-sized P-90 στη LP σου? Η τελικα δε το δοκιμασες? Τελικά δεν το δοκίμασα ακόμη, γιατί πήγα σε πιο vintage oriented humbuckers και ήμουν αρχικά ευχαριστημένος, αλλά έχω την αμυδρά υποψία ότι αν βάλω Ρ90 θα τους ερωτευτώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Α μαλιστα. Οπως εχω ξαναπει, απο αυτους που εχω ακουσει (και που δυστυχως δεν ειναι οσοι θα ηθελα, αλλα τεσπα) ηχο P90 παιρνεις. Μου φαινονται ομως συνηθως λιγο πιο "ζεστοι" και "μαλακοι" απο αλλους κλασσικους P90...εχω ακουσει οτι αυτο οφειλεται και στο οτι εχουν συνηθως nickel καπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Εννοείς του Duncan ή γενικά τους hum sized P90s; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση