yannis37 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 τελικα εχει συνδιασει κανεις p90 me καποιον humbucker σε κιθαρα? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 @kultura Αναφερομαι γενικα. Αυτους που παρεθεσες τους εχω ακουσει μονο σε ηχογραφηση σε πληρες κομματι, οποτε ειναι as good as nothing. Εχω ακουσει Haeussell, GFS, Gibson και μερικους ακομα που μαλλον ξεχνω. @yannis Συνδυασμους P90 και Hum εχω ακουσει μερικες φορες H μια ηταν σε μια τελε οπου φορουσε Haeussell P90 hum sized στο neck και Haeussell Barden sc-sized humbucker στη γεφυρα. Ωραιοτατος, ισοροππημενος συνδυασμος. Εκτος αυτων ειχα ενα GFS hum sized P90 σε μια cort μου, ο bridge ομως ηταν no-name high output διπλος οποτε δε ξερω αν μπορω να σου πω τιποτα αξιοποιησιμο απο αυτο το συνδυασμο. Επισης αυτο το συνδυασμο εχουν πολλες Duesenberg. Hum sized P90 neck, Hum bridge. Εχω ακουσει κανα 2, και παλι πολυ ωραιο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Ο συνδιασμός soapbar με humbucker είναι σαν να έχεις μονό στη θέση του soapbar, αλλά με πιό hot έξοδο και λίγο περισσότερο sustain λόγο μεγέθους της μπομπίνας του πηνίου. Ο θόυβος του μονού θα υπάρχει, εκτός αν πας σε Ρ100 (διπλός Ρ90) ή humbucker size P90 με dummy coil. Γενικά έχουν ωραίο ήχο και γνώμη μου, ενδεικνύονται δια πειραματισμούς. Για παράδειγμα, αν είχα μία tele θα της έβαζα ένα fralin Ρ90 (bridge)στη μέση για country clean ήχο. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση