dvat Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Συνήθως οταν συζητάω το θέμα radius προσπαθώ να το συνδέω πάντα με τα μέγεθος των τάστων και το πάχος/σχήμα του μπράτσου. Για παράδειγμα δεν με βολεύει το modern C με medium jumbo και 9.5" ενώ με jumbo είναι οκ. Τεράστιο θέμα το μέγεθος των frets πράγματι.... Έχω βάλει πρόσφατα τα 6110 jumbo της Dunlop σε μια custom strat που έχω και η αίσθηση είναι απίστευτη!!! Πανεύκολα bends κλπ κλπ χαίρεσαι να 'πιάνεις' την 'ανάγλυφη' ταστιέρα... Επίσης το μπράτσο 'τρέχει' μια χαρά... Μετά από λίγο πιάνω την American Standard με τα medium jumbo ,το 9,5 radius και με πολύ πιο low action και έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ πιο strat το feeling...Δηλαδή, οκ, δεν έχεις την ίδια αίσθηση στο touch αλλά μετά από λίγο το συνηθίζω, παίζω απροβλημάτιστα και τελικά δεν ξέρω τι από τα 2 προτιμώ.... ;D ;D ;D Αναθεωρώ καθημερινά...guitar madness... ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση