skantzos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 αν εχεις κανει καλη δουλεια στα ΤΑΣΤΑ (που ειναι και το σημαντικοτερο,πολυ σημαντικοτερο απο το radius) ναι αλλά η ταστοδουλειά δεν είναι σεταπ και δε γίνεται στο σαλόνι :) Πάντως με τις τιμές που πάει η ταστοδουλειά και η αλλαγή ταστων και τις τιμες του dv είμαι σχεδόν σίγουρος πως όταν "τελειώσουν" τα τάστα και θέλουν αλλαγή θα βάλω λίγα ευρώ ακόμα και θα αγοράσω μια classic player. 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 κοιταξτε εννοω πραγματικα χαμηλο action...οπως σε μια ibanez vai για παραδειγμα... superfunk,λες οτι μπορω να εχω τετοιο σετ απ σε 9.5 radius και να κανω bend 3-ημιτονιου και να μην κοβεται η νοτα?λογικο δεν ειναι να αγγιξει στην "κορυφη" του επομενου ταστου?κανω λαθος ρε παιδες? Δεν ξέρω τι action έχει η Vai... μπορείς να μας πεις τα factory standards? Σε δικές μου κιθάρες με 10άρι radius, με 4/64" στο 12ο τάστο, έχω πάνω από 3-ημιτόνιο καθαρό bend (η 25th έχει χαμηλότερο action με την ίδια συμπεριφορά, αλλά 12άρι radius). Χαμηλότερα δεν θα πήγαινα γιατί χρειάζεται και λίγη αίσθηση στα bends... Αν παίζεις neoclassical βέβαια, την κάνεις... "σαύρα", εξάλλου με το gain δεν ακούγονται και τριξίματα. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Δηλ. μόνο σε μένα αρέσει το <<ψηλούτσικο>> action?. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 οκ το ''ψηλουτσικο'' σου δινει σκασιμο και τονο αλλα οταν ερθει η ωρα για κανα λεγκατο και τιποτα γρηγορα μερη τοτε τι κανουμε? την χρυση τομη ψαχνουμε.και μαλλον λεγεται επαγγελματικο σετ απ. θα επιμεινω ομως οτι το compound radius ειναι μεγαλη βοηθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 εγω θεωρω οτι το compoung radius ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα. απλα πιστευεις οτι η κιθαρα θα ειναι πιο ευκολη οποτε αφου εισαι πιο κουλ παιζεις καλυτερα. 7 κιθαρες εχω με διαφορετικα Radius απο 7,25 μεχρι 14 και ποτε δεν καταλαβα διαφορα.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 εγω θεωρω οτι το compoung radius ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα. απλα πιστευεις οτι η κιθαρα θα ειναι πιο ευκολη οποτε αφου εισαι πιο κουλ παιζεις καλυτερα. 7 κιθαρες εχω με διαφορετικα Radius απο 7,25 μεχρι 14 και ποτε δεν καταλαβα διαφορα.... +100000000000 τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 δεν καταλαβες διαφορα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 εγω θεωρω οτι το compoung radius ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα. απλα πιστευεις οτι η κιθαρα θα ειναι πιο ευκολη οποτε αφου εισαι πιο κουλ παιζεις καλυτερα. 7 κιθαρες εχω με διαφορετικα Radius απο 7,25 μεχρι 14 και ποτε δεν καταλαβα διαφορα.... μπραβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 κερδισα ψηλε? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 εγω θεωρω οτι το compoung radius ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα. απλα πιστευεις οτι η κιθαρα θα ειναι πιο ευκολη οποτε αφου εισαι πιο κουλ παιζεις καλυτερα. 7 κιθαρες εχω με διαφορετικα Radius απο 7,25 μεχρι 14 και ποτε δεν καταλαβα διαφορα.... στο τζαμ με τους φουλ χαουζ επαιζες μπλουζοπαπαδες με τελε με 7,25 ... αρα δεν εχει σημασια οντως για σενα! οι vagabond ομως ειναι για να βγαζεις σπιθες απ το μανικι! ;) δε με λες σακη μαν με τι ενισχυτες παιζεις ντουντ/?? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση