Προς το περιεχόμενο

Δεν χρειάζονται λεφτα!!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"κλεβοντας" ενα πολυ ενδιαφερον λινκ του φιλου φεντερία

ανακαλύπτουμε συγκλονιζόμενοι :lol: οτι δεν χρειάζονται απαραιτητως εκατομμυρια (& "κουρδισμενα" ξυλα :lol: & ενισχυτες απο unobtanium :lol: ) για καλο (εως και ΑΡΙΣΤΟ :lol: ) ΗΧΟ!!

http://www.amnesta.net/edge_delay/lanois.html

πω,πω μου ανοιξε τα ματια το παλικάρι!! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ανακαλύπτουμε συγκλονιζόμενοι :lol: οτι δεν χρειάζονται απαραιτητως εκατομμυρια (& "κουρδισμενα" ξυλα :lol: & ενισχυτες απο unobtanium :lol: ) για καλο (εως και ΑΡΙΣΤΟ :lol: ) ΗΧΟ!!

αυτα να τα πεις στον εαυτο σου που εχεις αγορασει καμια εκατοσταρια κιθαρες ,παιρνεις κιθαρες απο warmoth επειδη εχουν πολυ καλης ποιοτητας ξυλα και οχι μονο,πετας πανω ακριβουτσικους μαγνητες τυπου..lindy fralin,παιρνεις ενισχυταρες κορυφαιους αλλα και ακριβουτσικους :P οπως rivera,mark 3,αγοραζεις πολλα πεταλακια και και και... :lol: :lol: :twisted: :P :wink: :D

My main acoustic is this little Guild student model fromt he late '60s. It's not real loud, but it's fantastic for recording. I keep it in an open tuning; F,F,C,F,A,C low to high, or sometimes F,F,C,F,F,C

ωραια συνεντευξη . εχει δοκιμασει κανεις το παραπανω κολπο?

ναι στο περιπου εγω μονο που εχω την ακουστικη μου σε G open tuning και αλλες φορες σε D open tuning για να βαραω slide του σκοτωμου αλα..sardinas,johhny winter κτλ... :) 8)

με το ffcffc τι πετυχαινουμε οσον αφορα τον ηχο? σου αρεσε το ακουσμα ? θα το δοκιμασω μετα στην κλασσικη απο περιεργεια. ακουστικη δεν εχω...!

το ακουσμα ειναι κα&*α!αν ειχα και μια resonator θα ηταν ακομα πιο καλα.. :cry: δοκιμασε να δεις αλλα θα ηταν καλη φαση αν ειχες και ενα slide να το δοκιμαζες μαζι :wink:

αυτα να τα πεις στον εαυτο σου που εχεις αγορασει καμια εκατοσταρια κιθαρες ' date='παιρνεις κιθαρες απο warmoth επειδη εχουν πολυ καλης ποιοτητας ξυλα και οχι μονο,πετας πανω ακριβουτσικους μαγνητες τυπου..lindy fralin,παιρνεις ενισχυταρες κορυφαιους αλλα και ακριβουτσικους :P οπως rivera,mark 3,αγοραζεις πολλα πεταλακια και και και... :lol: :lol: :twisted: :P :wink: :D[/quote']

για αυτο απο εδω και περα θα χρησιμοποιω μονο Johnson & Guitar Rig! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ελπίζω η συγκεκριμένη συνέντευξη να χρησιμεύσει στο να ενθαρρύνει την γνωριμία με το μικρό αριστούργημα που λέγεται "The Beauty Of Wynona", για όσους δεν το ξέρουν ήδη. Το λέω γιατί δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί άλλη φορά το όνομα του Daniel Lanois.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου