Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Προτεινω να υπαρχει ενας χώρος κατόπιν αιτήματος και εγκρισης για το κάθε μέλος που θα ειναι προσβάσιμο μονο απο τον ιδιο για να μπορει να γράφει διάφορα, να βάζει φώτο απο τα οργανα του,κλπ χωρις να χανεται το θεμα με τις απαντήσεις όλων.

Δηλ μια κατηγορία με χ ονομα και μεσα να υπάρχουν ως θέματα, τα ονόματα των μελών και παντώντας σε κάποιο όνομα να βλέπεις τι υπάρχει στον προσωπικο του χώρο χωρίς να μπορείς να γράψεις κατι.

Κατ αρχήν δεν ξέρω αν παίζει να μπορεί να γινει κάτι τέτοιο συστημικά.

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Βασικά εμένα μου άρεσε η ιδέα να έχουμε πιο προσωπικά προφίλ να βάζουμε τα γκρουπ που παίζουμε και φωτογραφίες από τα όργανά μας και οτιδήποτε, αλλά δεν το βλέπω πολύ εφικτό να χτιστεί κάτι τέτοιο.

• Administrator

Πολλή σωστή σκέψη. Μόλις ανέβει ο χώρος των αγγελιών ακολουθεί μια μεγάλη ανανέωση στο προφίλ των μελών. Το Showroom, μας κάνει νερά κυριολεκτικά και αποσύρεται στην μορφή που υπήρχε.

Live and let Live.

Βασικά εμένα μου άρεσε η ιδέα να έχουμε πιο προσωπικά προφίλ να βάζουμε τα γκρουπ που παίζουμε και φωτογραφίες από τα όργανά μας και οτιδήποτε, αλλά δεν το βλέπω πολύ εφικτό να χτιστεί κάτι τέτοιο.

+1000 Πολύ ωραία ιδέα.

+1908 και από εμένα!!!

LA ROJΑ ARMADA

Μόνο εμένα δεν με συγκινεί αυτή η ιδέα ρε παιδιά; Γιατί τόσος ενθουσιασμός;

Μόνο εμένα δεν με συγκινεί αυτή η ιδέα ρε παιδιά; Γιατί τόσος ενθουσιασμός;

ουτε εμενα! :)

στην τελικη -ετσι οπως το βλεπω εγω- υπαρχει και το μαισπεις για αυτον τον λογο!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Και κακό δεν είναι πάντως.

Αντί να πατάς ένα εξωτερικό λινκ που πολλοί έχουν απλά myspace για το γκρουπ τους μπορείς να δεις πχ κάτι πιο προσωπικό, πχ με τι όργανα παίζει ο άλλος, τι εξοπλισμό γενικά έχει, συγκεντρωμένα με ένα κλικ εδώ μέσα.

Έτσι πχ όπως διαβάζεις την άποψη κάποιου ρίχνεις μια ματιά και σε κάποιο προσωπικό του προφίλ να δεις τι παίζει μ αυτόν και όχι με τη νοοτροπία facebook πχ.

Εγω λεω πως θα ειναι μια πολυ καλη αλλαγη κ θα δημιουργησει κ αρκετο ενδιαφερον. Απο την αλλη ισως το νοιζ να γινει πιο mainstream site με αυτες τις αλλαγες.

εμενα παντως δεν με χαλαει γιατι θα ηθελα να βγουν κ στους πιο mediaκατευθυνομενους ανθρωπους καποιες αποψεις που συζητιουνται εδω.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου