skordalis21 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Διαφωνω marathon , αλλο να ηχογραφησεις καποιες δευτερες η καποιο οργανο η ακομα να το χεις περασμενο στο συνθ κ αλλο να ηχογραφεις ολοκληρη τη μπαντα κ να παιζεις πλεημπακ κ να εισαι μονος σου σε μια σκηνη , αυτο δεν ειναι λαηβ, αυτο ειναι καραοκε. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Εντύπωσή μου είναι οτι ο "απλός" φαν ενός τραγουδιστή (Ρακιντζής) δεν απασχολείται ιδιαίτερα με το αν το μουσικό υπόβαθρο είναι live ή όχι. Θεωρώ οτι αρκετά άτομα προτιμούν το playback μιας και έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο πιστό στο cd που έχουν λιώσει. Εδώ που τα λέμε δεν είναι σπάνιο οι live εμφανίσεις να έχουν άσχημο ήχο. Από την άλλη όταν παραδοσιακά βγαίνεις με μουσικούς και αλλάζεις για dj, θα πρέπει το κόστος του θεατή να είναι ανάλογο και να υπάρχει και η ανάλογη πληροφορία στις αφίσες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Διαφωνω marathon , αλλο να ηχογραφησεις καποιες δευτερες η καποιο οργανο η ακομα να το χεις περασμενο στο συνθ κ αλλο να ηχογραφεις ολοκληρη τη μπαντα κ να παιζεις πλεημπακ κ να εισαι μονος σου σε μια σκηνη , αυτο δεν ειναι λαηβ, αυτο ειναι καραοκε. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Σου έδωσα το παράδειγμα του Metheny...αλλά δεν το κατάλαβες.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Τέλος πάντων είπα να μην εμπλακώ σε αυτό το θέμα, αλλά γράφονται ανακρίβειες... Κάποιοι εδώ μέσα γνωρίζουν ότι παίζω με τον Ρακιντζή- από το 1992- οπότε ξέρω κάτι παραπάνω. Λοιπόν ο «θείος» δεν επέλεξε να μην έχει μουσικούς μαζί του για να τσεπώσει τα φράγκα, αλλά δεν μπορούσε να έχει καθώς ο Θάνος είχε κλείσει την δουλειά και είχε εξαντληθεί το budget. Του πρότειναν να παίξουν τα παιδιά της μπάντας μαζί του, αλλά αυτός ευγενικά αρνήθηκε γιατί ήθελε να έχει γύρω του τους δικούς του μουσικούς- δηλαδή εμάς- που κακά τα ψέμματα, δεν είναι θέμα μουσικών- τα παιδιά που παίζουν με τον Θάνο είναι εξαίρετα- αλλά θέμα παρέας και φιλίας. Τι να κάνουμε τώρα... Κάποιοι από εμάς παίζουμε με τον Μιχάλη πάνω από 15 χρόνια και τελικά old habits die hard... Και αυτή η κολόνια κράτησε τόσα χρόνια για καθαρά φιλικούς λόγους και όχι μουσικούς. Εξάλλου μόλις δόθηκε η ευκαιρία παίξαμε όλοι μαζί- πριν από λίγο καιρό στο Gagarin... Πάντως και εμένα δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα - καραόκε, αλλά its a living... Φυσικά και σαν μουσικός δεν τρελαίνομαι με την ιδέα να βαράει μια μουσική και κάποιος να τραγουδάει, αλλά συμβαίνει και αυτό... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Marathon με καλυψε ο jasemeister με αυτο που ειπε αλλα θελω να προσθεσω. Αν ειναι να βγεις εξω για να ακουσεις τη στουντιακη εκτελεση κ ενορχηστρωση τοτε γιατι να πληρωσεις 12 ευρω εισοδο + αλλα 8 για το ποτο οταν μπορεις να τα απολαυσεις στο σαλονι σου στο καναπε? Ποια η διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Αλλο εαν εισαι ραπερ, εκει σε παιρνει να τα κανεις αυτα , αλλα εαν δεν εισαι τοτε εξαπατας το κοινο σου με σκοπο να τσεπωσεις εσυ κ ο μαγαζατορας σε συννενοηση τα μεριδια των μουσικων, no offence Νικολα δε μιλαω για σενα συγκεκριμενα Προφανώς δε πάει σε εμένα, και φυσικά no offense taken. Αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει εξαπάτηση. Ίσως είναι λιγο ακραίο, αλλά κατα τα άλλα prerecorded parts υπαρχουν σχεδόν παντού... Δεν είναι και τόσο δραματικό. Τώρα βέβαια το συγκεκριμένο έχει έναν DJ και όχι απλά prerecorded, αν κατάλαβα καλά, που μπορεί να είναι και απείρως δημιουργικό! Αν δε το χρησιμοποιεί έτσι ο Ρακιντζής... εεε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Τerry ευχαριστουμε για τη πληροφορηση , δε το ξεραμε αλλα σαν ταπεινοι ακροατες εκει παει ο νους μας στο κακο. Τοσο ασχημα χτυπαει. Κ ηταν κατι που επρεπε να το λαβουν σοβαροτερα υπ οψη τους ολοι . ησουν στο live με το gillan? Τι οργανο παιζεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Μπράβο στον Terry που βγαίνει ανοικτά και λέει ότι παίζει με τον Ρακιντζή. Μπράβο ;D Εμένα θα μου πάρει αρκετό καιρό ακόμα για να παραδεχτώ ανοιχτά τα λάθη μου και τις ντροπές μου. Terru αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αστειεύομαι ............ μάλλον Αν το live δεν είναι live ας παίζει όποιος θέλει. Με πιάνει ένα κόψιμο. Ίσως γιατί με πειράζουν οι κονσέρβες Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Marathon με καλυψε ο jasemeister με αυτο που ειπε αλλα θελω να προσθεσω. Αν ειναι να βγεις εξω για να ακουσεις τη στουντιακη εκτελεση κ ενορχηστρωση τοτε γιατι να πληρωσεις 12 ευρω εισοδο + αλλα 8 για το ποτο οταν μπορεις να τα απολαυσεις στο σαλονι σου στο καναπε? Ποια η διαφορα? Μα... (σου απαντάω συνέχεια... σορρυ). Η ηχογραφημένη version δεν είναι η 'απόλυτη' και ότι άλλο πέφτει στα όρια του cover? Έτσι δε πάει στην ποπ μουσική; Αν κάποιος θέλει να ακούσει μία μπάντα όσο πιο κοντά μπορεί στο "αυθεντικό"... ας ακούσει το CD να παίζει σε μία ζωντανή συναυλία (είχα κάνει παλαιότερα θέμα, σχετικά με παραγωγές: τι είναι καλύτερο: μία απίστευτη στουντιακή παραγωγή που ποτέ δε θα παιχτεί ως έχει ζωντανά (πχ. Radiohead) ή μια παραγωγή που είναι πιο φτωχή αλλά παίζεται ως έχει ζωντανα (πχ. RHCP).) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Μπράβο στον Terry που βγαίνει ανοικτά και λέει ότι παίζει με τον Ρακιντζή. Μπράβο ;D Εμένα θα μου πάρει αρκετό καιρό ακόμα για να παραδεχτώ ανοιχτά τα λάθη μου και τις ντροπές μου. Terru αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αστειεύομαι ............ μάλλον Ναι μπρε το κατάλαβα... και μην νομίζεις ότι για πολλά πράγματα αναφορικά με το «θείο» δεν έχω τις ενστάσεις μου... @ Skordalis ναι και στις 3 συναυλίες με τον Gillan που για εμένα είναι η απόλυτη μουσική εμπειρία που έχω βιώσει σε αυτή την ζωή. Α, ναι και παίζω μπάσο- τουλάχιστον στα ρεπό μου ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση