skordalis21 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Το Σαββατο πηγα να δω λαηβ εναν γνωστο Ελληνα καλλιτεχνη ο οποιος εφαρμοσε μια νεα μεθοδο. Αφου δε μπορει να συννενοηθει με τους μουσικους του, απλα τους εξαφανιζει κ βγαινει μονο με εναν dj πανω στη σκηνη. Aυτο βεβαια απ την αλλη σημαινει δε γουσταρω να πληρωνω τους μουσικους μου κ να τρωω για παρτη μου ολα τα φραγκα. Σεβομαι την ιστορια του εν λογω καλλιτεχνη αλλα ελπιζω το παραδειγμα του να ειναι προς αποφυγη, γιατι δεν υπαρχει πιο ξενερωτικο να ακους σολο του Μανουσελη κ Μανουσελη να μη βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Επιοικως απαραδεκτο, απατη εντελως. Αυτο ειναι Καραοκε , οχι λαηβ εμφανιση. Αλλα ο εν λογω καλλιτεχνης τολμησε να κανει playback σε προκριματικα διαγωνισμου eurovision κ μπροστα σε 50-100 ατομα θα κολωσει? Χαβ μερσι μπρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Απ' την άλλη βέβαια μάλλον το τραγικό δεν είναι ότι το έκανε, αλλά το ότι το μαγαζί είναι κατάμεστο και ακούς κόσμο να τραγουδάει και να διασκεδάζει από κάτω. Αυτό το βρίσκω πολύ πιο απωθητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Toυ τα φαγε o Gillan ολα τα λεφτα. Ο περισσοτερος κοσμος ειναι αβουλα οντα που διασκεδαζουν με οτι τους πασαρουν. Εγω πηγα αλλα δεν ηξερα, θα μου πεις ρε μεγαλε δεν ειδες βιντεακια? Αλλα ποσοι πηγαν εν αγνοια τους αραγε? Παρεπιπτοντως ο Καλλιρης , ο Μπιος κ η αλλη κοπελα τραγουδανε με φουλ μπαντα απο πισω κ εξαιρουντε απο αυτο το αισχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brees21 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Eλεος, κ υπαρχουν ατομα απο κατω που δινουν τα λεφτα τους γι αυτο το αισχος κ τον αποθεωνουν. Βαζω στοιχημα οτι κ η 1 φωνη ειναι πλεημπακ κ ανοιγοκλεινει το στομα. Αλλα μαλλον η κριση χτυπα κ τους καλλιτεχνες, φανταστειτε ενα σκυλαδικο του μελλοντος με virtual μουσικους, κριση εχουμε, να πληρωνουμε τωρα ολοκληρη ορχηστρα? Να τα παιρνω εγω ολα μονος μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Αστείο ρε παιδιά.. Λυπηθείτε τον καλλιτέχνη ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Απ' την άλλη βέβαια μάλλον το τραγικό δεν είναι ότι το έκανε, αλλά το ότι το μαγαζί είναι κατάμεστο και ακούς κόσμο να τραγουδάει και να διασκεδάζει από κάτω. Αυτό το βρίσκω πολύ πιο απωθητικό... +1234567890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Προσωπικά δε βλέπω κάτι το (πολύ) κακό, απλά δε μου αρέσει ο συγκεκριμένος καλιτέχνης. Σκεφτόμουνα να κάνω κάτι παρόμοιο, ή ακόμη και τους David Ford, κλπ που παιζουν με ένα Loopbox όλο κι όλο... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Αλλο εαν εισαι ραπερ, εκει σε παιρνει να τα κανεις αυτα , αλλα εαν δεν εισαι τοτε εξαπατας το κοινο σου με σκοπο να τσεπωσεις εσυ κ ο μαγαζατορας σε συννενοηση τα μεριδια των μουσικων, no offence Νικολα δε μιλαω για σενα συγκεκριμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Προσωπικά δε βλέπω κάτι το (πολύ) κακό, απλά δε μου αρέσει ο συγκεκριμένος καλιτέχνης. Συμφωνώ και εγώ. Έτσι κι αλλιώς, οι τεχνολογικές εξελίξεις δημιουργούν και νέες συνθήκες. Θυμηθείτε τις συναυλίες των Queen που για το Bohemian Rapshody χρησιμοποιούσαν στα live playback...Ή ας πούμε... http://www.noiz.gr/index.php?topic=174074.0 ή οι συναυλίες μέσω Internet... ή όσοι πάτε στους u2 για να τους δείτε από γιγαντοοθόνες... Τώρα εάν κάποιοι διασκεδάζουν με τον Pouf...περί ορέξεως!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση