antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Xaxaxaxaxax... :D :o 8O !!!!! Eτσι...ετσι Npap...θα ειμαι on line συνεχεια με το μαγαζι για περισοοτερα νεα!!!!!! Προσεχως Η Εγκυμοσυνη του Ψηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Αναμένω εναγωνίως... :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Παρεπιπτοντως Npap ....παρα πολυ καλο το αρθρο σου Καλά Χριστούγεννα… Mr. Vai :D :) :( :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 thanx :oops: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Θα έχει καλαμάκια όμως... :wink: ναι , τι χρωμα τα θες? :D (ποτε θα μαθεται να μιλατε βρε αθηναιοι για φαγητα, σουβλακια λεγονται οχι καλαμακια.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Ελα ρε Καρνταση ......πω πω μου θυμιζεις στον Εβρο που ημουνα και με εκραζαν ολοι οι Θεσσαλονικεις για αυτο... Οφειλω να πω πως ημουν κολλημενος με τους Βορειους..αλλα στα στρατα εκει ψηλα..εκανα τους 2 καλυτερους μου φιλους απο Αριδαια και Κορδελιο ΞΕΦΥΓΑΜΕ.........Ο Μαρινος παιδια πληροφορηθηκα οτι εχει ξεφυγει τον κινδυνο και ειναι σε καλα χερια...........Κουραγιο τυλιχτη μου!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Πω πω ρε τι μου θυμίσατε...1987 επί σισμίκ, εγώ ψάρακας άρτι αφιχθέντας από το κέντρο με μια ovation αντι g3, σε σκηνή στο ποτάμι μόνος Αθηναίος με καμμια δεκαριά καρντάσια, με τους τούρκους απέναντι να κάνουν κόλπα και να παρακαλάω πότε θα τους την πέσουμε μήπως και γλυτώσω το δούλεμα...Τελικά πόλεμος δεν έγινε, τα καλαμάκια ακόμα έτσι τα ζητάω αλλά το δούλεμα έμεινε μια γλυκειά ανάμνηση όπως και η διαπίστωση με τον καιρό πως η Θεσσαλονίκη έχει μπέσα και μάγκες... ΥΓ.Μια μπουγάτσα με...στάγερ παρακαλώ :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση