antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Αυτα ειναι τα ατυχα της ζωης....να σου λειπει ο τυλιχτης..τουλαχιστον μας προειδοποιει ο ανθρωπος...ΑΨΟΓΟΣ!!!!!!!!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 :lol: :lol: :lol: περαστικα ρε μαριναρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Αν είναι έτσι πιάσε μια μπύρα........... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Μια μπιρα στον Old Nick........ακουω παραγγελιες...ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΑΡΙΝΟΥ....το απογευμα θα παω απο το νοσοκομειο...οποιος θελει να ερθει α¦ στειλει πμ... ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thinia Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Θα έχει καλαμάκια όμως... :wink: ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Μια μπιρα στον Old Nick........ακουω παραγγελιες...ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΑΡΙΝΟΥ....το απογευμα θα παω απο το νοσοκομειο...οποιος θελει να ερθει α¦ στειλει πμ... ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!! Μπράβο σέρβις! Ταχύτατο. Συμπάσχουμε' date=' στην υγειά μας!!! [img']http://www.larissafc.com/phpbb2/images/smiles/0002.gif[/img] Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Εκ..ΤΙΛΥΧΤΗ..κε τραγωδία... Συμπάσχω ξεκινώντας από σήμερα την προγραμματισμένη μου δίαιτα.. :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω, το αστείο που είναι?? leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά' date=' δεν καταλαβαίνω, το αστείο που είναι??[/quote'] Eχεις δικιο....ο καημενος ο Μαρινος ειναι στο κρεβατι του πονου και εμεις παιζουμε..πεστα Arpegio..(no sense of humour)!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Το χιούμορ δεν αγγίζει τον μαστρο Μαρίνο (νάναι καλά ο άνθρωπος) αλλά το αφεντικό του και την γραφική από μέρους του έκθεση του γεγονότος... ΥΓ. antouan_z ελπίζω να περνάς συχνά από το μαγαζί και να μας κοινοποιείς τις ανακοινώσεις του...η συγκεκριμένη photo έχει γίνει ήδη best seller στο net μέσω mail... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση