freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Ηρθαν προχθες τα φιλαρακια μου που διατηρουν μια τριμελη blues μπαντα στο στουντιο μου(home)και ηχογραφησαμε live μερικα κομματια. Ειναι της παλιας σχολης και το θελανε ατοφιο...Μπασο,κιθαρα,ντραμς.. Μονο σε 2 κομματια τους επεισα να βαλουν κανα γεμισμα... Ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Ελπιζω να σας αρεσει... mojo_4_WH.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 2 mojo_1WH.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 3 mojo_3_WH.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 πολύ καλό! συνεχίστε έτσι! Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Τρομερη φρασεολογια και καλη ηχογραφηση. Φιλε μηπως επρεπε να παρεις εσυ το φεντερ? Δε μου κανεις για μοντερνος. ;D Σε γενικες γραμμες αν συνεχισεται για κανα 6μηνο, θα κρυβονται πολλοι ;) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Δε μου κανεις για μοντερνος. ;D XαΧαΧα!Δεν παιζω εγω ρε συ,αφου ξερεις,εγω θελω το drive πανω απ το 5... Μοντερνα πραματα... Εγω ημουν ο ηχογλειφτης... :P Ομως μεσα επεσες..twin reverb ειναι με booster. Ξερεις εσυ...αυτα που τα πατας και χαλανε τον ηχο... ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 XαΧαΧα!Δεν παιζω εγω ρε συ,αφου ξερεις,εγω θελω το drive πανω απ το 5... Μοντερνα πραματα... Εγω ημουν ο ηχογλειφτης... :P Ομως μεσα επεσες..twin reverb ειναι με booster. Ξερεις εσυ...αυτα που τα πατας και χαλανε τον ηχο... ;D ;D ;D ελα τωρα που δε γουσταρεις ηχαρα εστω και να πατας ;D. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 ελα τωρα που δε γουσταρεις ηχαρα εστω και να πατας ;D. Ασε με να υπερβαλλω για να γελαμε.Αφου προσπαθω να μοντερνοποιησω το χιουμορ μου... Χωρις πλακα,υπαρχουν και πολυ καλα πεταλια. Σε ΒΜΧ... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickpulse Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Το boogie απλά τα σπάει! Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Ασε με να υπερβαλλω για να γελαμε.Αφου προσπαθω να μοντερνοποιησω το χιουμορ μου... Χωρις πλακα,υπαρχουν και πολυ καλα πεταλια. Σε ΒΜΧ... ολο στα μπουτικ πεφτει το ματι σου βλεπω. ακου bmx ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση