spirou Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 φρέσκο-φρέσκο ζεματάει!!! ο steve jobs ανακοίνωσε τους πρώτους intelmacs,γαμώτο γιατί να κάνω την αναβάθμισή μου πριν 6 μήνες??? :roll: οι τιμές πάντως δε θυμίζουν apple,πολύ καλές!:wink: http://www.macworld.com/news/ applestore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Μπορω να μαθω γιατι τοση χαρα? 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Μπορω να μαθω γιατι τοση χαρα? 8O Και εγώ την ίδια απορία έχω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Μπορω να μαθω γιατι τοση χαρα? 8O Και εγώ την ίδια απορία έχω. Εσεις γιατι χαιρεστε οταν παιζει συναυλια καποιος αγαπημενος σας καλυτεχνης?? 8O 8O 8O "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 προσωπικα δεν τα βλεπω και τοσο φτηνα.. ασε που μας κοροιδευαν ως προς το ποτε θα προτοεμφανιστουν τα mantels.ετοιμα τα ειχαν τελικα :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aiolos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Μπορω να μαθω γιατι τοση χαρα? 8O Και εγώ την ίδια απορία έχω. Εσεις γιατι χαιρεστε οταν παιζει συναυλια καποιος αγαπημενος σας καλυτεχνης?? 8O 8O 8O Το MACTEL ειναι ενας υπολογιστης που θα τρέχει OSX και windows και θα είναι στα ιδια επιπεδα με τους σημερινούς MAC!!! Νομιζω λοιπον οτι η απορια μου ειναι ευλογη! Αν καποιος ειναι χρηστης windows εχει PC. Αν ειναι χρηστης OSX (οπως εγώ) έχει MAC. Για πιο λογο να χαιρεται κάποιος? Το να θελει καποιος να αγοράσει ενα MAC για να τρέχει windows 8O 8O 8O , μου ακούγεται μαλλον σαν ανεκδοτο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 καλο κι αυτό... άλλη φορά θα ζητώ την γνώμη σας για το πότε θα πρέπει να είμαι χαρούμενος. :roll: ας απολογηθω λοιπόν:lol: λίγο πριν το postαρω έτυχε να μπω στο site της apple όπου και είδα την παραπάνω είδηση. επειδή πολλοί τα περιμένουν τα συγκεκριμένα μηχανήματα (και εγω αναμεσά τους),επειδή είχε ανοίξει ένα osx86 topic και επειδή κανείς άλλος δε το είχε γράψει (μιας και ήταν αρκετά "φρέσκο" ως είδηση) είπα να το γράψω.η χαρά έχει να κάνει ως προς το "hot news" και τις τιμές τους. σταυρώστε με λοιπόν!!! :roll: Το MACTEL ειναι ενας υπολογιστης που θα τρέχει OSX και windows και θα είναι στα ιδια επιπεδα με τους σημερινούς MAC!!! και εσύ που ξέρεις δηλαδή οτι θα τρέχουν windows? με hackerιά εννοείς?γιατί εγώ διάβασα ακριβώς το αντίθετο. και πως θα είναι στα ίδια επίπεδα,αφού αναφέρει πως είναι εώς 2 φορές πιο γρήγορος ο καινουργιος imac απ τον παλαιότερο,και εώς 4 o macbook pro απ τον powerbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 θα τρεχει και windows λεει εδω. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=676060&lngDtrID=252 http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 όντως ,έχεις δίκιο,διάβασα και αυτό καλό αυτό για μερικούς που χρειάζονται τα καλά και των δυο platforms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 καλό αυτό για μερικούς που χρειάζονται τα καλά και των δυο platforms Το μηχάνημα θα παραδίδεται από ειδικό ψυχολόγο ο οποίος θα βοηθά τον αγοραστή να ξεπεράσει το μίσος του για την μέχρι τώρα αλλότρια πλατφόρμα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση