exarhos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 βρηκα 2 delay pedals (ARION delay/sampler dds-4) τζαπαν. 4 sec και πολυ ζεστο ηχο. απιστευτα, βρισκονται σπανια τα εχετε ακουσει? www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Είχα ένα τέτοιο πολύ παλιά αλλα με 5sec νομίζω. Γενικώς νομίζω ότι ARION=ΜΟΥΦΑ ιδίως στην κατασκευή(πλαστικούρα) αλλά το συγκεκριμένο μπορεί να λέει.Μεγειά πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 το chorus Arion ειναι ενα απο τα κλασσικοτερα (και πλεον χρησιμοποιημενα) εφε που υπαρχουν,για το πεταλι σου δεν ξερω αλλα να σου αρεσει.... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 ευχαριστω παιδια , βρηκα καποιες πληροφοριες και τιμες ,θεωρειται οντως σπανιο αλλα το θεμα ειναι οτι σαν ηχο το βρiσκω εκπληκτικο.. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7359274060&category=22669 δεν υπερβαλω αλλα ξεφτιλισε σε μικρα ms το dd3 και το καινουριο ibanez που τα επαιζα για ωρες διπλα διπλα ,αντικαθιστα το korg sdd-1000 που ειναι το αγαπημενο μου (αλλα στο ποδι..) εως 4 δευτερολεπτα χρονο , ολοκαθαρη λουπα , eq , τρελο reverse delay, και το σημαντικοτερο δεν μοιαζει καθολου με digital, οι επαναληψεις μου ακουγονται full analog.(το συγκεκριμενο φτιαχτηκε το 82'στην ιαπωνια) παραμιλαω ε? :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2006 πως ειναι δυνατον? μονο αρνητικο η γνωστη κατασκευη του αριωνα. θα ανεβασω καποια στιγμη samples.. σορυ για το πρηξιμο, αλλα ερωτευτηκα! :wink: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση