quorthon1940 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 γεια σας παιδες....η ερωτηση μου αφορα σχετικα με καποιες εξωτερικες καρτες ηχου της m-audio και συγκεκριμενα την " φθηνη" σειρα οπως η fast track,fast track pro και mobile pre usb....παροτι εχω κοιταξει πολλα site με κριτικες (οπου βλεπω πολλα "αναμεικτα" συναισθηματα για το ποσο καλες ειναι ;D) το ερωτημα ειναι για την ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΣΗ που διαθετουν τα συγκεκριμενα μοντελα....σε καποιο πχ μοντελο (το mobile pre usb) ανεφερε στο επισημο site πως η προενισχυση αφορα μονο τις εισοδους του μικροφωνου...επειδη ομως εγω θα χρησιμοποιησω κατευθειαν την κιθαρα (με την κανονικη σειρα των πεταλιων-εφφε) κατευθειαν στο INPUT του οργανου γνωριζετε αν πρεπει να αγορασω και επιπλεον ΠΡΟ-ΕΝΙΣΧΥΤΗ ο οποιος θα δινει σημα στην καρτα ηχου η θα με καλαυψουν καποια απο αυτες τις 3??? Αν καποιος εχει εναλλκατικη προταση σε αλλες μαρκες με αυτες τις προυποθεσεις ειμαι ολος αυτια ;D ;D! thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quorthon1940 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 καμια προταση ορε πατριωτες? :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση