diggy Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Έχω ένα master keyboard της evolution 88 πλήκτρων κτλ. Το πρόβλημα που ανέκυψε είναι το εξής: Πριν λίγο καιρό για λόγους δουλειάς, άλλαξα τον desktop υπολογιστή μου με έναν φορητό. Ο φορητός όμως δεν μπορεί να πάρει την soundblaster που είχα. :( ¶ρα πρέπει ή να δώσω το Keyboard που έχω και να πάρω ένα καινούργιο με usb interface ή να βρώ τρόπο να το συνδέσω τοιουτοτρόπος. :roll: Αρχική σκέψη, μια εξωτερική κάρτα ήχου (πχ. SB extigy). Δεύτερη σκέψη, usb midi interface. Το θέμα είναι ότι η extigy είναι λίγο παλιά αλλά και η μόνή αμιγώς εξωτερική που βρήκα που να έχει midi και να υποστηρίζει ASIO Drivers. Καμία πρόταση για κάρτα ήχου με MIDI interface που να υποστηρίζει και ASIO drivers? (2 κατά προτίμηση) και φυσικά σε σχετικά προσιτή τιμή. Ή κάποιο usb midi interface ή αντάπτορα??? Και εαν γίνεται από κατάστημα κοντά στη Θεσσαλονίκη??? thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 H extigy δεν υποστηρίζει asio drivers, οπότε πρόσεχε (μην την πάθεις σαν εμένα... :? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Απλή η λύση, M-Audio Audiophile USB, Behringer BCA-2000 ή μια Tascam US-122. Όλες είναι USB, με MIDI I/O και ASIO drivers εκτός των άλλων. Τιμές 150-200 ευρώ, αναλόγως το κατάστημα και την κάρτα. Εναλλακτικά, ένα M-Audio Midisport USB (από 45-50 ευρώ και ανεβαίνουν) και θα έχεις ωραιότατο MIDI I/O στο laptop σου αλλά όχι ASIO drivers οπότε θα πρέπει να κάνεις κάποια πατέντα (kx drivers κλπ...) Καλές αγορές! :wink: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση