gkbigblue Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 λοιπον σενδεσαμε το ηχειο του μαρσαλλ με το mp3 και παιζει κανονικα :) το θεμα ειναι κατι παιζει με τα καλοδια ή την επαφη που κανουν με το πανω μερος του ενισχυτη....ειναι ευκολο να το φτιαξω μονος μου?Η φανταζεστε τι μπορει να φταιει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Μάλλον ο τελικός σου έχει πρόβλημα! Όταν τον ανοίγεις ακούγεται κάτι? Ή τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 οχι απολυτο τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 σε περιπτωση που χρειαστει να τραβηξω καποια φωτογραφια ή καποιο βιντεο εκτελοντας καποια απο αυτα που μου ειπατε πειτε μου και εγινε... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Αν δεν ακούγεται τίποτα ίσως να είναι κάποια επαφή αλλά δεν θα σου πρότεινα να τον ανοίξεις μόνος σου. Κάποιος φίλος ηλεκτρονικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Οχι..Αλλα εστειλα mail στον electrictabs μηπως μπορεσουμε να συναντιθουμε να τον φτιαξει.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 λετε να κοστισει πολλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 φίλε ούτε διάγνωση, ούτε επισκευή, ούτε εκτίμηση γίνεται μέσα από ένα φόρουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 καλησπερα και συγνωμη που ξανα ανοιγω το θεμα...απλα χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια ως το που να κινηθω....Αν ξερει καποιος εναν μαστορα ισως και μελος του νοιζ να ειναι και να κανει αυτη την δουλεια,που να μπορει να μου φτιαξει τον ενισχυτη...Γιατι τα λεφτα που ζηταει η αντιπροσωπια της Marshall στην ελλαδα μου φαινονται καπως πολλα και εκτος αφτου δεν ξερω κατα ποσο σωστοι και προσεκτικοι ειναι στην δουλεια τους.. :-\Αν λοιπον εχει να μου προτεινει καποιος κατι ας μου στειλε ενα π.μ. μηπως και καταφερω να τον φτιαξω με μικρο κοστος... ευχαριστω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 τπτ...?κανενας? Μου φαινεται λιγο περιεργο μεσα σε ενα ολοκληρο φορουμ.. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση