coltrane Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Γεια χαρα, Εχω φορτωσει ενα groove απο τα ετοιμα που εχει το BFD 1 σε μια νοτα και εχω φτιαξει ενα μετρο σε ενα MIDI channel, που εχει την νοτα που βρισκεται το groove. To μετρο αυτο το εχω κανει copy-paste για 4 μετρα. Το προβλημα μου ειναι το εξης: Καθως παιζουν τα 4 μετρα ξανα και ξανα (Cubase loop) το volume των drums αυξανεται συνεχως απο χαμηλα που το εχω θεσει μεχρι να αρχιζει να κανει overdrive (και προσπαθει κιαλλο...). Δεν εχω βαλει κανενα automation ουτε για volume ουτε για τιποτε. Επισης δεν εχω βαλει κανενα εφε στα drums. Καμια ιδέα? Μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η υποθεση... >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
coltrane Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Επισης... Η στιγμη που ξεκιναει να αυξανει το volume ειναι τυχαια (δεν ειναι π.χ. στο ξεκινημα της loop των 4 μετρων η σε καποιο αλλο σταθερο σημειο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
coltrane Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 μπααααα :o www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
coltrane Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Αυτα ειναι... ελπιζω να το κανω debug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση