apos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Χωρις να θελω να γινω κακος Είσαι λιγάκι! ;D ;D ;D Εμένα μου αρέσει πολύ από όλες τις απόψεις. Όχι η εκτέλεση με τη φωνή του Μητσοτάκη, αλλά αυτή των παιδιών, και δεν το λέω με συναισθηματικά επηρεασμένος! Οι στίχοι είναι πολύ έξυπνοι και κατάλληλοι να τους τραγουδάνε δύο μικρά παιδιά! Γενικώς, μου αρέσει αρκετά και ο υπόλοιπος δίσκος! http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Είσαι λιγάκι! Δεν μπορουμε να το κρυψωμεν αλλωστε. ;D Περι ορεξεως................. :P Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δεν μπορουμε να το κρυψωμεν αλλωστε. ;D Clever ;) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 :o :-X Ω ρε παίδες τι ήταν αυτό... αλήθεια σας άρεσε; δεν άντεξα έβαλα και τη μια και τη 2η εκδοχή και το έκλεισα στην πρώτη στροφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Eγω ειμαι μαζι σου,αλλα ειμαι .......κακος ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Hρεμα παιδια γιατι προβλεπω Λαζανη Νο2... και γω κακος δε γινομαι... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 ποια απ τις δυο εκδοσεις? :) Η πρώτη. Άκουσα και τη δεύτερη έκδοση. Οι στίχοι επίσης επιπέδου "συσκευασίες μαργαρίνης"... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Πολυ ωραιο!!! Me like muchos Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Nice !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Πολύ ωραία φάση... Το έχω κάνει "διασκευή" με την Νάνσυ, άρα... μου αρέσει (αλλιώς δε μπαίνει στο πρόγραμμα ;)) χεχε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση