Superfunk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Ειδικα για τα 2 συγκροτηματα που ανεφερες θα σε στεναχωρησω αλλα ΕΤΣΙ ειναι (η μαλλον ετσι την κανουν) η φωνη των τραγουδιστων τους (οπως και των ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ γκρουπ της σκηνης αυτης) μη νομιζεις οτι θελει καποιο ειδικο εφε,απλα SCREAM YOUR GUTS OUT!! :lol: Προσοχη ομως στα.. διαλλειματα μεταξυ των τραγουδιων,προσφατα παρακολουθησα μια συναυλια ενος,εξαιρετικου κατα τα αλλα ντοποιου γκρουπ,που ενω κατα τη διαρκεια του τραγουδιου ο τραγουδιστης ακουγονταν σαν δαιμονισμενος λυκος οταν μιλαγε μεταξυ των τραγουδιων εβγαινε κατι μεταξυ...Λακη Γαβαλα & κοκκινοσκουφιτσας! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Ειδικα για τα 2 συγκροτηματα που ανεφερες θα σε στεναχωρησω αλλα ΕΤΣΙ ειναι (η μαλλον ετσι την κανουν) η φωνη των τραγουδιστων τους (οπως και των ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ γκρουπ της σκηνης αυτης) μη νομιζεις οτι θελει καποιο ειδικο εφε' date='απλα SCREAM YOUR GUTS OUT!! :lol: Προσοχη ομως στα.. διαλλειματα μεταξυ των τραγουδιων,προσφατα παρακολουθησα μια συναυλια ενος,εξαιρετικου κατα τα αλλα ντοποιου γκρουπ,που ενω κατα τη διαρκεια του τραγουδιου ο τραγουδιστης ακουγονταν σαν δαιμονισμενος λυκος οταν μιλαγε μεταξυ των τραγουδιων εβγαινε κατι μεταξυ...Λακη Γαβαλα & κοκκινοσκουφιτσας! :lol:[/quote'] Χαχαχαχα... :lol: :lol: :lol: Καλυτερα να μασας παρα να μιλας...στα διαλειμματα!! :D Μηπως βοηθησει καποια ρυθμιση στην κονσολα?? Να κοψω για παραδειγμα καποιες συχνοτητες και να ανεβασω υπερβολικα καποιες αλλες ισως?? :? Εχει πανω η κονσολα ενα εφφε που λεγεται distortion..αλλα ακουγεσαι τουλαχιστον αστειος...κατι σαν λυκος με φωνη κοκκινοσκουφιτσας ενα πραγμα!! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Eγω ξερω το μυστικο για το λαιβ...... Και ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο..... ΦΩΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!!!!! Αν δε μπορει αυτος να παραμορφωσει τη φωνη του τοτε παπαλα..... επεζα σε κανα δυο Black - Death metal Μπαντες και τα παλικαρια, ολη αυτη τη βαβουρα που ακουτε την εκαναν ΜΟΝΟ με τη φωνη τους... Βασικα ειναι και αυτο μια "τεχνικη" ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ 8O 8O (πραγματικα) απο τα καθαρα φωνιτικα!!!!! Αν το πετυχεις μπορεις να τραγουδας καθε βραδυ ΑΝΕΤΑ.... (και χωρις να τρως αβγα ομα και να πινει τιλιο...!!!!! :lol: :lol: ) Εγω παντως δεν εχω ασχοληθει και δεν μπορω.... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Eγω ξερω το μυστικο για το λαιβ...... Και ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτο..... ΦΩΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!!!!! Επειδη υπαρχουν πολυ extreme παραδειγματα τετοιων φωνων, δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να γινουν απλα και μονο με τη φωνη καποιου.. :? Ας μην ξεχναμε πως υπαρχουν και γυναικες σε αυτο το χωρο.. 8O 8O Οι γυναικες δεν εχουν αυτη τη μπασα χροια που εχουν οι αντρες με αποτελεσμα να μην τους ειναι τοσο ευκολο να κανουν το δρακουλα... :wink: Μην πατε μακρια..!!Οι Arch Enemy εχουν γυναικα τραγουδιστρια!!Ναι!!Αυτο που ακουγεται στα τραγουδια τους ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ!!! 8O 8O 8O Η Angela λοιπον ακουγεται πιο βοθρος και απο 80 χρονων νταλικερη!! 8O 8O :lol: :lol: Δεν μπορει να μην προσθετει εφφε στη φωνη της!!Εκτος κι αν εχει κανει καμια αλλαγη φυλου... :roll: :roll: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Πες μας τον τίτλο από ένα τέτοιο κομμάτι για να ακούσουμε!! Τώρα με το http://www.radioblogclub.com είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ (ας είναι καλά ο Whitenoise ;)) :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορει να μην προσθετει εφφε στη φωνη της!!Εκτος κι αν εχει κανει καμια αλλαγη φυλου... :roll: :roll: :twisted: Κι όμως.......... Εχω δει λαιβ και το μικ παει κατευθειαν στο κονσολα.... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Πες μας τον τίτλο από ένα τέτοιο κομμάτι για να ακούσουμε!! Οκ λοιπον...αν μπορειτε ακουστε τα παρακατω και πειτε μου!! Arch Enemy-carry the cross (γυναικεια φωνητικα!!) Trivium-like light to the flies (το παραδειγμα που ανεφερα με βρωμικα και καθαρα φωνητικα το οποιο το κανει ΚΑΙ στο live ΙΔΙΟ!!) Cradle of Filth-her ghost in the fog (και υψισυχνα παραλληλα!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορει να μην προσθετει εφφε στη φωνη της!!Εκτος κι αν εχει κανει καμια αλλαγη φυλου... :roll: :roll: :twisted: Κι όμως.......... Εχω δει λαιβ και το μικ παει κατευθειαν στο κονσολα.... Ελα ρε!!!Εχεις δει live arch enemy??...αυτο λεω..μηπως παιζει κατι με εφφε και στην κονσολα?? Παρεμπιπτοντως...τι ελεγε ο Ammot??(εγω δηλαδη!!!χεχε.. :wink: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορει να μην προσθετει εφφε στη φωνη της!!Εκτος κι αν εχει κανει καμια αλλαγη φυλου... :roll: :roll: :twisted: Κι όμως.......... Εχω δει λαιβ και το μικ παει κατευθειαν στο κονσολα.... Ελα ρε!!!Εχεις δει live arch enemy??...αυτο λεω..μηπως παιζει κατι με εφφε και στην κονσολα?? Παρεμπιπτοντως...τι ελεγε ο Ammot??(εγω δηλαδη!!!χεχε.. :wink: ) Δεν ξερω αν επαιζε κατι στην κονσολα..... Να μη σε λεω και π@π@ριες!!! :? :? Ενταξη....πλεον δεν ειμαι και φαν αυτης της μουσικης...αλλα ενταξει μια χαρα ητανε..(ακουω αλλα οχι παρα πολυ) Βασικα με "τραβηξανε" στο λαιβ....(λογο καποιου που δεν καταφερε να παει :wink: ) "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2006 Οταν ειχα δει Live στην Αθηνα τους Death to 98 παντως...ειχα φρικαρει οχι μονο απο την φωνη του Chuck αλλα και απο τους παπαδες που επαιζε ταυττοχρονα..εκει ειναι η μαγκια :D :) :o Παντως σκεφτομαι πως θα φωναζει η γκομενα απο τους Αrch Enemy σε στιγμη οργασμου..αουουουουουουου..θα κρυβονται ολα τα θηρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση