Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το pickguard της les paul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ενω το pickguard της κιθαρας (les paul) ειναι καλα βιδωμενο οταν παιζω πιο δυνατα και κυριος ελευθερες νοτες τοτε τριζει (κανει ενα σπαστικο buzzing) Οταν ομως βαζω κοντρα,με ελαχιστη δυναμη το χερι μου στο pickguard,και παιξω μια νοτα τοτε σταματα το buzzing,εχει καποιος παρομοιο προβλημα ?,πρωτασεις για λυση του προβληματος ?

EXPECT THE UNEXPECTED...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτω απ'το pg έχει μια ροδέλα που πιάνει το μεταλλικό "L" bracket-άκι που πιάνει μια στο pg και μια στην κιθάρα. Εκείνο τσέκαρε αν είναι καλά βιδωμένο.

Αν δεν είναι κάτι "χαλαρό" στο pg δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να'ναι. Είσαι σίγουρος ότι το buzzing είναι απ'το pg κι όχι από κάπου αλλού? Γιατί γενικά λίγο δύσκολο να τρίζει η κιθάρα απ'το pickguard!

ναι σιγουρος ειμαι,αν ακουμπαω λιγο το χερι μου στο pg η αν το αφαιρεσω τελειως δεν ακουγεται τιποτα,τσεκαρα και τα pots αλλα ολα καλα δεν επαιζε καποιο.

EXPECT THE UNEXPECTED...

Περίεργο..

Μπας και το τρίξιμο προκύπτει απο επαφή του pickguard με τα pickup rings?

Βάλε κατι ανάμεσα που θα απορροφά τις δονήσεις και δοκίμασε.

Πέρνα τις βίδες με λίγο teflon tape στο σημείο που ακουμπάνε στο πιγκαρντ και βλέπουμε (ή ακόμα καλύτερα βγάλτε το πίγκαρντ τελείως - τζάμπα καταστρέφει την ομορφιά της κιθάρα σου ;) )

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου