WilliamSats Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Είναι η πρώτη μας απόπειρα να ανεβάσουμε βίντεο σε μορφή 3D, δεν είναι ότι πιο τέλειο, αλλά πιστεύω στο μέλλον να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η τεχνική που ακολούθησα είναι το Colour Anaglyph και μπορείτε να το δείτε με γυαλιά σε κόκκινο-μπλε. Όποιος μπορεί να το δει ας πει μία γνώμη. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Σώπα ρε, όσοι είναι απο κάτω πίνουν, οπότε κάπως έτσι βλέπουν χωρίς τα γυαλιά. Πιο 3D δεν γίνετε... ;D Πάντως φαίνετε καλή προσπάθεια. 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Σώπα ρε, όσοι είναι απο κάτω πίνουν, οπότε κάπως έτσι βλέπουν χωρίς τα γυαλιά. Πιο 3D δεν γίνετε... ;D Πάντως φαίνετε καλή προσπάθεια. 8) Όχι μόνο αυτοί, να δεις στις 4 το πρωί πως φεύγουμε και εμείς ;D Σ'ευχαριστώ! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Εχω γυαλια 3D απο το αβαταρ αλλα δεν ειναι κοκκινο-μπλε. γινεται να το δω? δεν τα εχω μαζι μου κ δεν μπορω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Εχω γυαλια 3D απο το αβαταρ αλλα δεν ειναι κοκκινο-μπλε. γινεται να το δω? δεν τα εχω μαζι μου κ δεν μπορω τωρα 'Οπως έγραψα και στο πρώτο ποστ, χρειάζονται γυαλιά κόκκινο-μπλέ, με το κόκκινο να πηγαίνει στο αριστερό μάτι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Εχω γυαλια 3D απο το αβαταρ αλλα δεν ειναι κοκκινο-μπλε. γινεται να το δω? δεν τα εχω μαζι μου κ δεν μπορω τωρα Μας πούλησε το... Avatar... Μόλις τώρα προσπάθησα με τα γυαλιά του αλλά τζίφος 8) Πάντως ωραία προσπάθεια William. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Μας πούλησε το... Avatar... Μόλις τώρα προσπάθησα με τα γυαλιά του αλλά τζίφος 8) Πάντως ωραία προσπάθεια William. Σ'ευχαριστώ Terry. Αλήθεια, τι γυαλιά έδωσαν στο Avatar, γιατί δεν είχα πάει. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω για 3D William, αλλά παίζετε κομματάρα και την παίζετε και πολύ ωραία. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 το είδα εγώ με κάτι γυαλιά που έδινε το national geographic για κάτι φωτογραφίες απο τον άρη τότε που είχαν στείλει ένα τζιπάκι! ;D πολύ καλό μου φάνηκε, μόνο κάποια σημεία που γυαλίζουν όπως ο σκελετός απο τα ντράμς ξεφεύγουν λίγο αλλά δε πειράζει a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση