solega Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 μπραβο Γιαννη!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Ο Γιαννης εκτος απο εξαιρετικο παιδι ειναι και οργανωμενος,σοβαρος,δουλευταρας και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ. This boy will go places...... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 αυτα ειναι..θεος ο john! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Οι πηγες μου στη MusikMesse αναφερουν παντως οτι ο κυριος JAM ΕΣΚΙΣΕ στη MusikMesse, και οχι με γκολ στο '90 αλλα με καθολικη κυριαρχια ;) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Μπράβο στον Ζιάννης! Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και σκέφτομαι να τιμήσω ένα chorusάκι! Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Και καλά θα κάνεις γιατι είναι τρομερά πετάλια. Είμαι κάτοχος ενός chorus και ενός Fuzz και έχω αποφασίσει την αγορά άλλων δυο πεταλιών. Με τον Γιάννη εκτός ότι κάνεις μια πολύ καλή αγορά, αποκτάς και την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα παιδί με ευγένεια και ήθος. Προσωπικά δεν αναζητώ τίποτε άλλο. Του εύχομαι τα καλύτερα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Ειναι απιστευτα πεταλια και αξιζουν τα καλυτερα !!!! Πολλα μπραβο.... Για την ιστορια εχω το chorus kai to delay....εννοιειται απολυτα ευχαριστημενος ... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Πραγματικά χαίρομαι για την όλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Ελπίζω να συνεχίσει το ίδιο και καλύτερα... 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 Πλακα πλακα τα πεταλια του ειναι ισαξια η καλυτερα απο τα εξωθεν μπουτικ... οποτε ενας λογος παραπανω ειναι να μενει και το συναλλαγμα μες στη χωρα μαγκες και οχι να κανουμε μονιμως πλουσιους τους ξενους με την ξενομανια μας! (ποιος μιλαει τωρα εγω...αλλα τελος παντων ειναι μια σκεψη ) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2010 Πολλά μπράβο, χαίρομαι που όσο παιρνάει ο χρόνος, γίνονται πιο επαγγελματικά τα πράγματα. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση