Camel Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Υπαρχει μπασο-ενισχυτης-DI-κονσολα. Τι διαφορα υπαρχει στους παρακατω τροπους συνδεσης ως προς το αποτελεσμα του ηχου? 1ος τροπος: Εξοδος DI σε Return ενισχυτη Εισοδος DI σε Send ενισχυτη Εξοδος XLR DI σε εισοδο κονσολας Εξοδος μπασου σε εισοδο ενισχυτη 2ος τροπος: Εξοδος μπασου σε εισοδο DI Εξοδος DI σε εισοδο ενισχυτη Εξοδος XLR DI σε εισοδο κονσολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Φανταζομαι πως εχεις ενα απλο DI χωρις προενισχυση η EQ. Με τον δευτερο τροπο στελνεις στην κονσολα μονο το σημα του μπασου. Με τον πρωτο θα στειλεις και τον ηχο του της προενισχυσης και πιθανοτατα και του EQ του ενισχυτη, υποθετοντας οτι η λουπα βρισκεται ακριβως πριν τον τελικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Camel Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 To DI μου εχει και προενισχυση με EQ http://www.thomann.de/gr/tech_21_bass_driver.htm?sid=76d15ed57836b0dc6ce2eb6bb0e31aba οποτε αυτο που θελω ειναι οτι ηχος βγαινει απο τον ενισχυτη μου να βγαινει και απο τα ηχεια της κονσολας. Αρα να υποθεσω οτι ο καλυτερος τροπος ειναι η πρωτη συνδεσμολογισ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Αν θελεις και τον ηχο της προενισχυσης του ενισχυτη, τοτε ναι, ο πρωτος τροπος ειναι πιο καταλληλος. Ομως ο ηχος του ενισχυτη διαμορφωνεται σε καποιο βαθμο και απο τον τελικο και τα ηχεια, οποτε δε θα φτανει ακριβως αυτο που ακους απο τον ενισχυτη στην κονσολα. Παντως τα Sansamp ειναι σχεδιασμενα περισσοτερο με το δευτερο τροπο συνδεσης κατα νου, αφου στην ουσια (οπως λεει και το ονομα τους) αντικαθιστουν τον ενισχυτη. Εγω χρησιμοποιω το Paradriver στο τελος της πεταλιερας, με το XLR out στην κονσολα και το 1/4" out στο Return του ενισχυτη. Ετσι "προσπερναω" την προενισχυση του ενισχυτη και διαμορφωνω τον ηχο μου μονο απο το Paradriver. Με αυτον τον τροπο στην κονσολα φτανει παντα ο ιδιος ηχος, ανεξαρτητα απο τον ενισχυτη που χρησιμοποιω, και ο ενισχυτης λειτουργει απλα ως μονιτορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 μιας και είπες τι DI έχεις, ες μας και τι ενισχυτέ έχεις ;) πάντως προφανώς με τον πρώτο τρόπο συμμετέχει και η προενίχυση του ενισχυτή στο ςήμα που στέλνεις στην κονσόλα. Αυτό μπορεί να είναι καλό, μπορεί και κακό. Για αυτό πες μας τι ενισχυτή έχεις και αν έχει δικό του DI "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Camel Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 μιας και είπες τι DI έχεις, ες μας και τι ενισχυτέ έχεις ;) πάντως προφανώς με τον πρώτο τρόπο συμμετέχει και η προενίχυση του ενισχυτή στο ςήμα που στέλνεις στην κονσόλα. Αυτό μπορεί να είναι καλό, μπορεί και κακό. Για αυτό πες μας τι ενισχυτή έχεις και αν έχει δικό του DI Αυτον εχω, εχει και δικο του DI http://www.thomann.de/gr/trace_elliot_715x.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 ε, εξαρτάται τι θέλεις να πετύχεις. αν θες το συνολικό ήχο να τον δίνεις και στο pa, τότε μπορείς και από το di του ενισχυτη. "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση