Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 O Σταρόβας αγαπητοι φίλοι οπως εχω προαναφέρει σε παλαιότερα ποστ είναι ο Ελληνας ο οποιος προσεγγίζει περισσότερο από κάθε άλλον το στυλ παιξίματος του Davig Gilmour ε Έχεις απόλυτο δίκιο... μιλάμε μονοπήνιος ήταν Gilmour ο μπαγάσας. Μου έκαναν τρομερή έκπληξη τα βίντεο καθώς δεν τον είχα προσέξει ποτέ σαν κιθαρίστα, παρά μόνο ως κωμικό... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasa Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 M'αρέσει που, αν και "βαρής", δεν έχει ύφος ούτε ψώνιο προς τον κόσμο. Απλά γουστάρει και είναι χαλαρός--λογικό αφού είναι και ηγητής του σλόγκαν "Αλαρά ρε Μαλ@κα" (στο μπαλκονι με Λαζόπουλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the funkover Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Πράγματι θυμίζει Gilmour και αν θυμάμαι και ο ίδιος σε μια συνέντευξή του είχε πει οτι θαυμάζει τους Floyd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gio5aMG Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Νεκρανάσταση για να ρωτήσω με ποια κιθάρα παίζει εδώ; [flash=200,200] και συν +1 για το παίξιμό του, το ιδανικό για μένα, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο απ' όσα χρειάζεται με πολύ συναίσθημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Πρίν λίγες μέρες έπαιζε στην Ιερισσό .Μαζευτηκαμε διαφοροι κιθαρίστες να τον ακούσουμε και φάγαμε το ξενερωμα της αρκούδας.Επαιξε dj set και δεν ακούμπησε κιθάρα. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 ωραιος ο Σταροβας...δεν ηξερα οτι ειναι τοσο καλος παιχτης...τον ειχα κ γω γενικα για χαβαλετζη (με την καλη εννοια).πρωτη φορα βλεπω κλιπακια του με κιθαρα,καθως απο χρονια δε εχω καν τηλεοραση σπιτι... ;D θυμαμαι (οταν ειχα τηλεοραση σα φοιτητης ;D ) κ χαζευα fame sτory ...θυμαμαι εκεινον τον Γουναρη (που ηταν δασκαλος των υποψηφιων ταλεντων),ειχε βγει μια Κυριακη στο live fame sτory κ επαιξε πολυ ωραιο σολο με μια λευκη ibanez (αν θυμαμαι καλα)...αν υπαρχει κλιπακι πολυ θα ηθελα να το ξαναδω.... :)..δεν ξερω αν το εχει δει κανεις σας ή αν θυμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 ωραιος ο Σταροβας...δεν ηξερα οτι ειναι τοσο καλος παιχτης...τον ειχα κ γω γενικα για χαβαλετζη (με την καλη εννοια).πρωτη φορα βλεπω κλιπακια του με κιθαρα,καθως απο χρονια δε εχω καν τηλεοραση σπιτι... ;D θυμαμαι (οταν ειχα τηλεοραση σα φοιτητης ;D ) κ χαζευα fame sτory ...θυμαμαι εκεινον τον Γουναρη (που ηταν δασκαλος των υποψηφιων ταλεντων),ειχε βγει μια Κυριακη στο live fame sτory κ επαιξε πολυ ωραιο σολο με μια λευκη ibanez (αν θυμαμαι καλα)...αν υπαρχει κλιπακι πολυ θα ηθελα να το ξαναδω.... :)..δεν ξερω αν το εχει δει κανεις σας ή αν θυμαστε... Σαντάνα είχε παίξει, το θυμάμαι και εγώ, πολύ καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Σαντάνα είχε παίξει, το θυμάμαι και εγώ, πολύ καλός ωραιος....δε θυμομουν καν τι ειχε παιξει. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 αγαπημενο τραγουδι απο παλια...κ ο τυπος που παιζει εδω ειναι ωραιος παιχτης. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Paulitos Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2014 Το βιντεακι του Γουναρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση