loopman Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 ...πολύ καλός... ...It doesn't matter what kind of hat you wear on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the funkover Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 πραγματι...πολυ καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassaddicted Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Ποπο..Καλος ειναι..Νομιζα οτι κυριως ειναι χαβαλες αλλα παιζει πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 κάπου είχα πετύχει να παίζει και το shine on you crazy diamond. αφού ρε σαν κιθαρίστας ξεκίνησε. Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Στο δεύτερο κλιπάκι, η κιθάρα είναι παιδική; :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 συνήθως νόμιζα πως είναι αυτός πολύ μεγάλος αλλά μάλλον η zakk wylde βγαίνει και σε κιθαρόνι 3/4... Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 O Σταρόβας αγαπητοι φίλοι οπως εχω προαναφέρει σε παλαιότερα ποστ είναι ο Ελληνας ο οποιος προσεγγίζει περισσότερο από κάθε άλλον το στυλ παιξίματος του Davig Gilmour είναι για εμένα προσωπικά ο καλλύτερος κιθαρίστας για το στυλ μου. Φυσικά με απόλυτο σεβασμο σε ονόματα όπως Χρ. Κροκίδη,Δρόλαπα,Ηλία Ζαικο !!!, Σπάθα !!! www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Απλά θεός και για να μην πει κανεισ οτι ειμαι πορωμενος δειτε και αυτο !!! www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Ετσι κι αλλιως , προσωπικα εγω θεωρουσα τον Σταροβα(περα των λοιπων του ταλεντων) πολυ μεγαλο , ισως εναν απο τους μεγαλυτερους Ελληνες κιθαριστες.Αλλωστε περα απο τη γνωστη του αδυναμια προς τους Floyd εχει παιξει εξισου επιτυχημενα και πιο "Heavy" stuff , με κατι σολαρες "ΤΟΣΕΣ"(με το συμπαθειο) σε Μαχαιριτσα Τσακνη! Ολες οι κιθαρες του ειναι "μικρες".Παιζει αποκλειστικα με ειδικες παραγγελειες σε μπαγλαμοειδη σκαλα των 2 και 3/4 :P Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Οντως ειναι απο τους παιχτες που γουσταρω να ακουω ωρες....πολυ καλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση