Προς το περιεχόμενο

Tonelab + distortion pedal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι εννοεις insert του ενισχυτη?

To Ιnput?

Αν εννοεις το Input τοτε οχι,προσωπικα θεωρω οτι το bufering της λυχνιας της TL ειναι και το δυνατοτερο σημειο της,ακομα και σε bypass mode ακουγεται καλυτερα η κιθαρα περασμενη μεσα απο την TL παρα καρφι στον ενισχυτη (ειναι ενας απο τους λογους που μαλλον θα με θαψουν με αυτην...)

(με amps+cabs απενεργοποιημενες)

αυτα ετσι κι αλλοιως οταν παιζεις με ενισχυτη πρεπει να τα εχεις ΠΑΝΤΑ απενεργοποιημενα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ναι!! Εννοουσα το ινπουτ του ενισχυτη :-\

Τωρα τι να πω.... Μια παραπανω (ζεστη) με τη καλη εννοια τη καταλαβαινω κ γω, αλλα σαν να μου θαμπώνει ομως λιγο στα σκασιματα...

Βεβαια αυτες οι λεπτομερειες τωρα ειναι πακετο να αποσαφηνιστουν και ισως να ειναι κ θεμα ψυχοακουστικης, ενισχυτη κτλ κτλ......

Παντως επιμενεις οτι ακομα κ για χρηση ΜΟΝΟ των εφε της παντα στο ινπουτ εε??

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Εννοειται αυτο απλα στο θεμα της συνδεσης καλο ειναι να υπαρχει ενας διαλογος κ μια ενημερωση, παντα τελικος κριτης ειναι ο καθενας μας σαν μοναδα!

Η SE δεν εχει λουπα (αυτο το...πραγμα που λεει λουπα απλα βαζει τα πεταλια ΜΠΡΟΣΤΑ απο την πεταλιερα αρα ειναι παντελως αχρηστο).

οντως αυτο ισχυει εγω ομως ειχα το distortion πεταλακι μου μονιμα ανοιχτο στην λουπα της και το ενεργοποιουσα οποτε ηθελα σε ενα preset που ειχα σωσει με το πατημα ενος κουμπιου μιας και χρησιμοποιω presets και οχι τις real time αλλαγες..αυτη η λουπα αν και οντως αχρηστη για οτιδηποτε αλλο εμενα για την χρηση που την ηθελα μου ηταν απαραιτητη και μου ελυνε τα χερια..η μαλλον καλυτερα τα ποδια...και αποτι καταλαβα κατι τετοιο θες και εσυ να κανεις..?

ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω για το πως τη χρησιμοποιουσα..

Κατι τελευταιο και of the record.........

Οταν βαζετε τη ΤΛ στο ινσερτ του ενισχυτη και παιζεται κατι τελειως clean (με amps+cabs απενεργοποιημενες) δε νιωθετε μια διαφορα στο punch?? σαν να ειναι λιιιγο πιο ψοφιος :P

100%. Αλλά φαντάζομαι ότι είναι λογικό.

Για την ιστορία μάλιστα, απ'τη στιγμή που ανάμεσα στην SE και τον Lionheart μπήκε αυτό δεν ξανακοίταξα πίσω. 8)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Φιλε HARISKATS καταλάβα απόλυτα τι εννοείς κ εχω εφαρμοσει στο παρελθον την αποθηκευση του πεταλιου στο on.. Απλα στη παρουσα φαση δε μου χρειαζεται διοτι τη λειτουργω πλεον με τις real time ρυθμισεις.

Φιλε EARENDIL η ιδεα σου ειναι πολυ καλη, αλλα σκεφτομαι κ φοβαμαι το καλωδιομανι και τους ανταπτορες που ηδη εχω μάτσο... :P

Μια ερωτηση το master volume (στην πισω μερια της) που το εχετε?

στη μεση,στα 3/4 ή full? (εχει τεραστια σημασια η σωστη ρυθμιση του για να μην ακουγεται ψοφιος ο ηχος)

Superfunk αυτο το θεμα το εχω προσεξει ιδιαιτερα, και στο δικο μου ενισχυτη αλλα κ οπου αλλου τη βαζω (τη ΤΛ :P) παντα μπαλανσαρω το καθαρο σημα του ενισχυτου με το bypass της ΤΛ, και τα φερνω στα ισα.

Ωρες ωρες βεβαια μπριζονομαι να δωσω λιγο παραπανω στο μαστερ της...  ;D ;D

Παντως ναι γυρω στα 3/4 πεφτει συνηθως.....!!

Ετσι μπραβο,παντως σε λογικες εντασεις (ποτε μου δεν παιζω ιδιαιτερα δυνατα,αντε να βαλω τον ενισχυτη στο 3-4) παντα η TL "ζωντανευει" τον ηχο,τωρα σε μεγαλες εντασεις δεν ξερω γιατι δεν εχει τυχει να χρειαστει ποτε να παιξω τοσο δυνατα.

Παντως h χρηση καποιου ακομα buffer (εγω εχω παντα εναν EH Tube compressor ανοιχτο ΠΡΙΝ τη πεταλιερα) παντα βοηθαει,ομως ετσι κι αλλοιως σε σχεση με το loading που κανει μια ολοκληρη σειρα απο πεταλακια ,ακομα και tbp,η TL διατηρει το σημα πολυ πιο pure & μη ξεχνας οτι το τελευταιο πραγμα που βλεπει το σημα σου πριν παει στον ενισχυτη ειναι το λαμπατο buffer της TL πραγμα που μονο καλο κανει....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου