Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία 6χορδου Ibanez εν όψει, δώστε ένα χέρι...

Earendil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δώστε μια βοήθεια παληκάρια μου...

Μιας που μπήκα στον χορό των on-line αγορών, ένας φίλος μου έδωσε σήμερα φράγκα για να ρίξω στην gift card και να παραγγείλω για λογαριασμό του το 6χορδo Ibanez BTB 556 natural.

Αυτό που θέλω, έστω και σε pm, είναι να μου υποδείξετε κανένα ευρωπαικό μαγαζί πέρα από thomann & musicstore. Ψάχνω την χαμηλότερη δυνατή τιμή, μιας και ο φιλαράκος έχει κυριολεκτικά σκίσει τον κ*** του για αυτά τα λεφτά. Οπότε κάθε υπόδειξη, ειδικά αν συνοδεύεται από αγοραστική εμπειρία σας και μάλιστα αν υπάρχει και καλή επικοινωνία μέσω e-mail με το μαγαζί για τις λεπτομέρειες θα μου είναι πολύτιμη...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Musik Produktiv, ebay.de, guitar24.de

To Music Store πάντως έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση και UPS shipping με τρακινγκ, ακόμα κι αν δεν είναι το φθηνότερο θα έλεγα να το προτιμήσει. Ο τόμαν έχει υψηλότερες τιμές από αυτές που έχει στο σάιτ του, και για ακριβότερες αγορές οι διαφορές είναι σημαντικές.

Λοιπόν, ο Θωμάς είναι εγγύηση τόσο σε θέμα τιμών, ποικιλίας όσο και εξυπηρέτησης...(αργεί λίγο αλλά οκ, δεν μπορείς να τα έχεις όλα)...ειδικά για εμάς τους επαρχιώτες είναι ιδανική λύση...κοιτα επίσης και το Music Town...τώρα για Ibanez συγκεκριμένα, αν πας στον Τρίμη ίσως η τιμή που θα σου δώσει να μην είναι πολύ μεγαλύτερη της τιμής ενός online (ο Thomann παρεπιπτόντος δεν έχει 6χορδο BTB στην λίστα του), αλλά έχεις σίγουρα κάποια συν όπως το να μην αγχώνεσαι για το πως θα φτάσει το μπάσο στα χέρια σου, εγγύηση και στο κάτω - κάτω, αν συμβεί οτιδήποτε έχεις κάποιον απεναντί σου να παραπονεθείς, ακόμα και να του τσακίσεις τα μούτρα :lol: Συγκεκριμένα είχα ρωτήσει παλιότερα για ένα 5χορδο SR και μου είχε δώσει τιμή 940 ευρώ, τη στιγμή που ο Θωμάς το είχε 900 ευρώ, άρα πριν τo online καλύτερα ρώτησε την ντόπια πηγή...

If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..."

Πάει καιρός από τότε που συμβουλευτήκαμε τον Τρίμη και δεν θυμάμαι την τιμή που μας έδωσε, αλλά σίγουρα είναι απαγορευτική.

Ως εκ τούτου, πάμε για τας Ευρώπας.

Ο Θωμάς πράγματι δεν το έχει. Κυρίως γι'αυτό ζήτησα εναλλακτικές...

Ευχαριστώ!

Και που θα κυμανθεί αλήθεια το "κουστούμι" των μεταφορικών από musicstore;; :roll:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά παρήγγειλα από Musicstore την Δευτέρα που μας πέρασε...

Καμιά ιδέα για το πόσο θα περιμένω την μαούνα :lol: που μου ζήτησε ο φιλαράκος..;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου