stathopa Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Παιδια, έχω πάρει πρόσφατα μια Roland μεταχειρισμένη. Και επειδή τώρα τη μαθαίνω σιγά σιγά σας ρωτώ αν γνωρίζετε ή αν γίνεται να περάσω και άλλους ρυθμους στην μνήμη του εγκεφάλου. Πχ να περάσω κάποιο τραγούδι για να παίξω από πάνω. Και αν γινεται πως το κάνω? :) Ευχαριστώ πολύ και sorry αν ακούγομαι άσχετος, η αλήθεια ειναι ότι είμαι γιατί τώρα μαθαίνω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Roland ηλεκτρική τι ? DRUMS - PERCUSSION PAD - SPD - κάτι άλλο - τί ακριβώς ? Πες μας μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stathopa Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Πήρα μια Roland TD-6KV σετάκι πλήρες. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ρυθμούς (patterns) όχι. Τραγούδι (song) ναι. Πιό αναλυτικά μπορείς να ξεκινήσεις με το manual στη σελίδα 93. Εάν έχεις κάτι έτοιμο σε Midi File, μπορείς να το μεταφέρεις μέσω Midi στον εγκέφαλο (TD-6) και να παίξεις από πάνω σελίδα 106. <a href="http://media.rolandus.com/manuals/TD-6_OM.pdf">TD-6 manual</a> Για οτιδήποτε αφορά ρυθμούς ρώτησε <a href="http://www.stollas.com">εδώ</a> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stathopa Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 σε ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω καλά και αν έχω απορίες θα σας ξαναρωτήσω ;) και παλι ευχαριστώ πολύ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση