Προς το περιεχόμενο

αλλαγη ΙΝF bridge μαγνητη απο ibanez με EMG 81..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σιγουρα γινεται αυτο που λες... το θεμα ομως ειναι αφενως μεν οπως ειπωθηκε η διαφορα της εντασης των δυο μαγνητων αλλα  εστω και αν λυσεις αυτο το προβλημα θα πρεπει να ξερεις οτι υπαρχουν διαφορες συχνοτητων μεταξυ πασιβ και ακτιβ... σε πολυ πολυ γενικες γραμμες σε καθε κιθαρα και αναλογα το ειδος που ειναι φτιαγμενη για να παιζει η εστω αναλογα με το ειδος που την κανουμε εμεις να παιζει πρεπει οι 2 η οι 3 μαγνητες που εχουν πανω να καλυπτουν ενα καποιο ευρος συχνοτητων ωστε να καλυπτουν αναγκες μας... π.χ. να παιζουμε με τον μαγνητη στο λαιμο καθαρους ηχους και γλυκα σολο και με την γεφυρα πιο γκαζατα πραγματα και πιο επιθετικα σολο.... πρεπει λοιπον οταν πηγαινεις απο τον ενα μαγνητη στον αλλο ο ενας να συνεχιζει επανω στο ιδιο ηχητικο ``δρομο`` .( δυσκολο να το περιγραψω)

Με εναν πασιβ και ενα ακτιβ και ειδικα αμα ο πασιβ ειναι inf τοτε αστο... κλαφτο..... αν βαλεις τελικα τον 81 εχε κατα νου οτι συντομα θα πρεπει να βαλεις και τον 60 για να παιζεις και κανενα καθαρο γιατι ο 85 δεν ειναι και τοσο καθαρος μαγνητης... αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη  ;D

με ξεχωριστο volume μονο για τον emg σκεφτομουν οτι κατι θα γινοταν και οτι κααααπως θα το εσωζα,δυο volume κανενα tone,δεν ξερω κιολας,αλλα πιστευω να εχω καλυτερο αποτελεσμα απο το να μην εχει καθολου και να κανει μπαμ η διαφορα..αλλα και παλι επιφυλασσομαι..ισχυει φιλε μου ο inf και ο ενας και ο αλλος ειναι οπως το 'πες κλαφτα...

να πω και την αληθεια οτι σχεδον ποτε δεν χρησιμοποιω τον neck,εως και καθολου,(ειμαι ο κλασσικος βλαχος που θελω γκζιιιιν γκζιιιν  :P)αλλα τωρα που εγινε η αρχη λεω να ολοκληρωσω το set με καποιον παλι της emg στη θεση neck...χμμμ..λες τον 60 ε?

το παω και εγω στα τυφλα γιατι και ασχετος ειμαι αλλα και βλεπω με τι combo παιζουν οι μπαντες που ακουω..και συνηθως ειναι ο 85,αλλα,οπως λες καλο θα ειναι ο 60 μπας και ξεφυγω λιγο απο τη "βρωμια" και μαθω και 5 πραγματα παραπανω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ηλεκτρονικά γίνεται... Βέβαια την διαφορά έντασης ήχου ανάμεσα στον EMG και τον INF1 θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω πως θα την καλύψεις...

θα κοπει το tone και θα μπει αλλο ενα volume,προσωρινα ετσι μεχρι να αποφασισω ποιον active θα βαλω στη θεση neck..

Καλημερες παιδια..

Κατ´αρχην καλη ανασταση σημερα και ακομα καλυτερες μασες αυριο!

Τα πραγματα τα προμηθευτηκα απο γνωστα ηλεκτρονικα καταστηματα και ηδη εχει αρχισει και μονταρεται.

Δεν γνωριζω αν το επιτρεπουν οι mods και οι admins του forum να ανεβασω καποιες φωτο απο ολη την αλλαγη,ρωταω για να μη βρεθω προ εκπληξεων!

Καλη συνεχεια και παλι καλη ανασταση!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου