Kostie Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ξεκινώ το θεμα εχωντας δει οτι δεν εχει αναφερθει στο νοιζ καθολου (ελπιζω να μην έχω κάνει λαθος :-\ ) σχετικά με δυο τύπους (arius blaze, ben houston - folktek) που κατασκευάζουν μερικές αλλόκοτες πραγματικά συσκευές που παράγουν ήχους και άλλα τέτοια κουλά. Η περίεργη όψη και μόνο θυμίζει παλιές ταινίες επιστημονικής φαντασίας και οι ήχοι είναι πραγματικά εξωκοσμικοί. Για όσους δεν έχουν ακούσει, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω. Πως σας φαίνονται; Πανω απ'ολα ειναι το feeling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ο πρώτος θα συνδεθεί με Σελήνη σε μερικά χρόνια!χαχα Πλάκα κάνω!Έχω γνωρίσει έναν τύπο που ασχολείται με τέτοιες κατασκευές και είναι μεγάλο κάψιμο!Είναι πολύ δημιουργικό σπόρ!Είχα χρόνια δω πάντως.Ευχαριστώ για την υπενθύμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostie Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ο πρώτος θα συνδεθεί με Σελήνη σε μερικά χρόνια!χαχα Πλάκα κάνω!Έχω γνωρίσει έναν τύπο που ασχολείται με τέτοιες κατασκευές και είναι μεγάλο κάψιμο!Είναι πολύ δημιουργικό σπόρ!Είχα χρόνια δω πάντως.Ευχαριστώ για την υπενθύμηση. Mαλιστα στο σαιτ τους, οι συσκευες πωλουνται, πολυ ακριβα θα ελεγα, αλλα για φαντασου να την συνδεσεις με δυο μεγαλα ηχεια, να ανεβεις στην ταρατσα και να...τρομοκρατησεις την γειτονια...χαχα! Θα νομιζουν οτι ηρθαν οι εξωγηινοι! Πανω απ'ολα ειναι το feeling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση