djIV Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Εχω αγοράσει τον μίκτη http://www.djtechpro.com/product_detail.asp?product_id=242&sub_id=105 και δεν ξέρω πως να συνδέσω τα ακουστικά είσοδο για καρφί δεν βρίσκω πουθενά μήπως γνωρίζει καποιος κατι ωστε να βοηθήσει την κατάσταση;ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-infectme247 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Φίλε μου, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, αλλά με μια γρήγορη ματιά στο λινκ που έδωσες, μου φαίνεται ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι ένα απλό controller και δεν έχει ενσωματωμένο audio interface. Αυτό σημαίνει ότι στέλνει μόνο μυνήματα ελέγχου στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς στο λαπτοπ (πχ. play/stop κτλ) και όχι ηχητικές πληροφορίες. Αυτές τις διαχειρίζεται το πρόγραμμα (πχ. traktor) οπότε η έξοδος των ακουστικών θα πρέπει να είναι από την κάρτα ήχου του λάπτοπ. Λογικά θα χρειάζεσαι κάρτα με τουλάχιστον 2 στερεο εξόδους ώστε να μπορείς έχεις μια για main out, και μια για μόνιτορινγκ απ'τα ακουστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ακριβως ετσι ειναι.Θα χρειαστεις κάρτα ήχου.Το μηχανημα στελνει δεδομένα με την μορφή midi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djIV Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας με υπερκαλήψανε πλήρως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση