ffmakis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Και βέβαια εμμένω στην άποψή μου. 8) Ο επόμενος παρακαλώ ;D Με βάση τον ήχο ποιά κιθάρα βγάζει τον καλύτερο ήχο κατα την άποψη σας ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Πιό πολύ μου άρεσε η FENDER CS.Μεγάλη εντύπωση μου κάνει και η studio.Moυ άρεσε προσωπικά περισσότερο σε αυτό το βίντεο απο άλλες ακριβότερες που έπαιξες.Πχ huber.Ξέρω μπορεί να ακούγετε μαλ@#ια αυτό που λέω ,αλλά απο το συγκεκριμένο βίντεο αυτή η εντύπωση μου έμεινε :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Πιό πολύ μου άρεσε η FENDER CS.Μεγάλη εντύπωση μου κάνει και η studio.Moυ άρεσε προσωπικά περισσότερο σε αυτό το βίντεο απο άλλες ακριβότερες που έπαιξες.Πχ huber.Ξέρω μπορεί να ακούγετε μαλ@#ια αυτό που λέω ,αλλά απο το συγκεκριμένο βίντεο αυτή η εντύπωση μου έμεινε :-\ Η Gibson Studio φοράει Prs Dragon II μαγνήτες και μου αρέσει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2010 Πρεπει να παραδεχτω οτι σε αυτη τη σειρα με τα video , η Brian Moore μου αρεσε περισσοτερο απο τις αλλες 8) It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση