ffmakis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Εγώ να σου πω την αλήθεια μου...αυτόν τον ήχο και αυτή την κιθάρα την γουστάρω με χίλια...μπήκα σφήνα αλλά θα έσκαγα άμα δεν στο έλεγα ;D Ναι αυτό το βιντεάκι είναι Super ;) Παιχταράς ο Κώστας, αν και δεν γουστάρει την Orca. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Τελικά βρήκα το βινεάκι μικρό και καλό ;) http://www.youtube.com/watch?v=nlkO2lIJSA8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendercustomshop Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 προς σύγκριση μια masterbuilt 62 strat σε ...(ιεροσυλία)...Line 6 pod...ακούστε.. ήχο και definition μαγνητών χωρίς high end ενισχυτές, πανάκριβα μηχανάκια κλπ. special αφιερωμένο στο φίλο μου ffmaki ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Customidis πολύ καιρό την κράτησες,έβγαλε ο uri geller καινούργιο μοντέλο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 κι ο παιχτης ..........μαστορας Μπραβο ;) +1 EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendercustomshop Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 συνεχίζεις την ειρωνεία...έλα ξέρω ότι κάνεις πλάκα..αλλά γνώμη ακόμα να πεις...όντως την κράτησα καιρό...αλλά νομίζω κατάλαβες γιατί θα ακολουθήσει βίντεο με την les paul 59 historic reissue... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 συνεχίζεις την ειρωνεία...έλα ξέρω ότι κάνεις πλάκα..αλλά γνώμη ακόμα να πεις...όντως την κράτησα καιρό...αλλά νομίζω κατάλαβες γιατί θα ακολουθήσει βίντεο με την les paul 59 historic reissue... ;) Δημήτρη τα μηχανήματα μου είναι στην διάθεση σου. Είναι αμαρτία να βάζεις τέτοια κιθάρα στο Pod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fendercustomshop Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 το ξέρω φίλε μου και σε ευχαριστώ..όχι δεν βάζω την κιθάρα σε κανένα Pod εμένα αυτός είναι ο ενισχυτής μου αλλά στα 15 watt. Απλά, στο σπίτι του φίλου Πάνου (ο ο ποίος και δοκιμάζει την κιθάρα στο video) δεν είχαμε μικρόφωνο να βάλουμε μπροστά από τον ενισχυτή του για να γράψουμε και επειδή θέλαμε να κάνουμε το videaki ακολουθήΣΑΜΕ ΤΗΝ ΛΎΣΗ ΤΟΥ POD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 το πιο ενδιαφερον θα ηταν αναμεσα τους ,ετσι οπως εγινε, να ηταν και μια 1/4 κοστους :o :) Θα κάνω το χατίρι του faltso. Μου έτυχε μια πολύ καλή "ΦΤΝΗΝΗ" Gibson Les paul Studio '91. H κιθάρα βγάζει καταπληκτικό ήχο. Τι θέμα όπως λέει Νεστορας δεν είναι ο ήχος αλλά... -Nestoras απλά η άποψή μου για το τι θεωρώ εγω καλή - καλύτερη κιθάρα, δεν έχει να κάνει μόνο με τον ήχο. Άλλοι παράμετροι παίζουν σημαντικότερο ρόλο, αφου ότι κιθάρα και να πιάσω λίγο - πολύ τον ίδιο ήχο βγάζω. Τελικά το 1991 έβγαζε καλές κιθάρες η Gibson. Είχα 2 Gibson Custom & Standard Super. http://www.youtube.com/watch?v=ua9L4ns9Cbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Θα κάνω το χατίρι του faltso. Μου έτυχε μια πολύ καλή "ΦΤΝΗΝΗ" Gibson Les paul Studio '91. H κιθάρα βγάζει καταπληκτικό ήχο. Τι θέμα όπως λέει Νεστορας δεν είναι ο ήχος αλλά... -Nestoras-... απλά η άποψή μου για το τι θεωρώ εγω καλή - καλύτερη κιθάρα, δεν έχει να κάνει μόνο με τον ήχο. Άλλοι παράμετροι παίζουν σημαντικότερο ρόλο, αφου ότι κιθάρα και να πιάσω λίγο - πολύ τον ίδιο ήχο βγάζω. Και βέβαια εμμένω στην άποψή μου. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση