ffmakis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 λοιπον σαν πρωτη φαση ακουγα και δεν εβλεπα το video. το πιο ενδιαφερον θα ηταν αναμεσα τους ,ετσι οπως εγινε, να ηταν και μια 1/4 κοστους :o :) Η αγαπημένη κιθάρα του Κώστα MIJ Fender νομίζω ότι είναι ποιο φτηνή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Φίλος καλά τα λές αλλά δεν έχω φτηνές ;) 1, ποτε μη λες ποτε 2, η φτηνη ''κοτα'' εχει το ζουμι 3,...η νοσος των φτηνων ;D αντε καλη και...φτηνη ανασταση (μερες που΄'ναι) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 1, ποτε μη λες ποτε 2, η φτηνη ''κοτα'' εχει το ζουμι 3,...η νοσος των φτηνων ;D αντε καλη και...φτηνη ανασταση (μερες που΄'ναι) Χρόνια πολλά & φτηνά ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Η custom μπαίνει με το μαγνήτη σπλιταρισμένο; έτσι μου ακούγεται και βλέπω κ κάτι διακοπτάκια; αν είναι έτσι αδικείται ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Η custom μπαίνει με το μαγνήτη σπλιταρισμένο; έτσι μου ακούγεται και βλέπω κ κάτι διακοπτάκια; αν είναι έτσι αδικείται ;) κανονικά παίζει η custom ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 1)Perry 2)Slash 3)LP Custom 4)Jackson 5)Athan Με πολύ οριακές (έως και φανταστικές) διαφορές μεταξύ των Gibson. Πρώτα από όλα θα σου δώσω συγχαρητήρια !! Η Joe Perry είναι μια απο τις καλύτερες κιθάρες. Η σειρά που έβαλες είναι η σωστή. Την επόμενη φορά θα τις ακούσεται με 100% καθαρό ήχο απο το Boogie Lone Star. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Kι ετσι ισως ακουσουμε και κατι ...καθαρο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2010 O συνδιασμός της Athan με τον CAE μπορώ να πω πως με συγκίνησε ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heatseeker Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Έχω παίξει κ ακούσει από κοντά την Custom και την Perry κ οι κιθάρες σπέρνουν όντως. Αξίζουν κάθε ευρώ που κοστίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Kι ετσι ισως ακουσουμε και κατι ...καθαρο :) Μόλις παρέλαβα την αγριόγατα, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να εξασφαλίζει καθαρό κρυστάλλινο ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση