Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Μια χαρα ακουγεται... ;),βαλε και ενα πυκνωτικο μικροφωνο πλαϊ στο 57αρι για καλυτερο καθαρο ηχο. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Περίμενα να μου πείς ότι όλες είναι Βιόλες ;D Θα απαντήσει στο τέλος ο Κώστας. Mε παραξηγείς, απλά η άποψή μου για το τι θεωρώ εγω καλή - καλύτερη κιθάρα, δεν έχει να κάνει μόνο με τον ήχο. Άλλοι παράμετροι παίζουν σημαντικότερο ρόλο, αφου ότι κιθάρα και να πιάσω λίγο - πολύ τον ίδιο ήχο βγάζω. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 ........το τι θεωρώ εγω καλή - καλύτερη κιθάρα, δεν έχει να κάνει μόνο με τον ήχο. Άλλοι παράμετροι παίζουν σημαντικότερο ρόλο, αφου ότι κιθάρα και να πιάσω λίγο - πολύ τον ίδιο ήχο βγάζω. :D Sostost ο μάστορας...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Το λεπον !Με αρεσε η Slash και η Athan .Θα ειχε ενδιαφερον να ακουγαμε την Slash καθαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Λοιπόν... 1. Slash 2. LP Custom 3. Joe Perry 4. Jackson 5. Athan Βέβαια, οι διαφορές ανάμεσα στις τρεις LP είναι τόσο μικρές, που πιστεύω ότι μ' ένα eq του ενισχυτή μπορούν να εξαλειφθούν σχεδόν τελείως... Όλα αυτά βέβαια για τον ήχο, γιατί η αίσθηση στο χέρι και στο μυαλό όπως λέει ο σοφός Νέστορας, είναι άλλο πράμα :) (αλήθεια, πολύ familiar μου φαίνεται το backing track...μήπως έχεις κάνα link ή σου είναι εύκολο να το ανεβάσεις; ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 1)Perry 2)Slash 3)LP Custom 4)Jackson 5)Athan Με πολύ οριακές (έως και φανταστικές) διαφορές μεταξύ των Gibson. Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Λοιπόν... 1. Slash 2. LP Custom 3. Joe Perry 4. Jackson 5. Athan Βέβαια, οι διαφορές ανάμεσα στις τρεις LP είναι τόσο μικρές, που πιστεύω ότι μ' ένα eq του ενισχυτή μπορούν να εξαλειφθούν σχεδόν τελείως... Όλα αυτά βέβαια για τον ήχο, γιατί η αίσθηση στο χέρι και στο μυαλό όπως λέει ο σοφός Νέστορας, είναι άλλο πράμα :) (αλήθεια, πολύ familiar μου φαίνεται το backing track...μήπως έχεις κάνα link ή σου είναι εύκολο να το ανεβάσεις; ;D) Ελα Γιώργο ;D George_Jamtrack.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Το λεπον !Με αρεσε η Slash και η Athan .Θα ειχε ενδιαφερον να ακουγαμε την Slash καθαρη. Δεν έχω καθαρό αλλά ελαφώς λαδωμένο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Αν έπρεπε να πάρω μια απ'όλες αυτές πάντως ΠΟΛΥ δύσκολα θα αποφάσιζα. Εκτός της Jackson που θα την απέρριπτα λόγω εμφάνισης καθαρά, οι υπόλοιπες είναι απλά top (όχι ότι η Jackson δεν είναι, αλλά κιθάρα που δεν σε τραβάει...). Να τις χαίρεσαι Μάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Με τοσο βρωμα ολες ιδιες μου ακουγονται,κριμα τις κιθαρες ρε Μακη βαλτες στο καθαρο να ακουσουμε τον κανονικο τους ηχο... ;D λοιπον σαν πρωτη φαση ακουγα και δεν εβλεπα το video. ...ρε συ ...μας δουλευει ...ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ειναι. λοιπον Μακη , ηταν πολυ ενδιαφερον το τεστ , αλλα για τον ακριβως αντιθετο απο τον λογο για τον οποιο το εκανες. εχουμε... 5 κιθαρες (ολες χαμπαρκερ) 1 μουσικο θεμα 1 κιθαριστα 1 ενισχυτη 1 παραμορφωση 1 αποτελεσμα ολες πρωτες. μονο ο κιθαριστας μπορει να νοιωσει την οποια διαφορα. τα γερικα αυτια μου οχι. το πιο ενδιαφερον θα ηταν αναμεσα τους ,ετσι οπως εγινε, να ηταν και μια 1/4 κοστους :o :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση