Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 ...συν οτι το relic ειναι σχετικα aquired taste... Συμφωνώ. Αν και μου άρεσαν κάποιες Road worn και μάλιστα πολύ, οφείλω να πω πως το relicing και ειδικά στο μπράτσο ήταν <<φτηνοδουλιά>>. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ampelofilosofos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Αρχηγός! :o :o :o :o +10000000 Respects φίλτατε SuperFunk! Όπως είπε κι ένας φίλος νωρίτερα, μας "κολάζεις" άγιες μέρες... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ. Αν και μου άρεσαν κάποιες Road worn και μάλιστα πολύ, οφείλω να πω πως το relicing και ειδικά στο μπράτσο ήταν <<φτηνοδουλιά>>. Η έκφραση "acquired taste" δεν νομίζω ότι εκφράζει ακριβώς αυτό.... Χρησιμοποιείται περισσότερο ως έκφραση για κάτι που συνηθίζεις σιγά σιγά να σου αρέσει όταν "εκπαιδευθείς" σωστά. ;) Εν προκειμένω δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Η δουλειά του SF είναι αντιπροσωπευτική των ωρών που χει ξοδέψει πάνω από αυτά τα lego ;D Ευχαριστώ και από μένα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ακριβως, αναφερομουν στο οτι το relic αρεσει σε λιγους. Και συνηθως αυτοι ειναι παλαιοι του χωρου. Μπορει να ειναι ιδεα μου, αλλα οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες, με το που ξεκιναν το αθλημα τους αρεσουν οι καινουριες, γυαλιστερες και κατα προτιμηση μαυρες κιθαρες και οχι τοσο τα relic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Μπραβο κυριε funky για τους μη ...κατεχοντες ειναι κατατοπιστικος οδηγος αλλα...παιδια αν ειναι να αγοραζετε κιθαρα μετα απο καθε αρθρο του superfunk θα πεινασετε αγρια (καθοτι πολυγραφοτατος) ;D ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 μπράβο και από μένα στον SF. Ίσως αν υπήρχε το thread νωρίτερα να μην έπεφτα στην παγίδα της highway1. Και πάλι μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Ακριβως, αναφερομουν στο οτι το relic αρεσει σε λιγους. Και συνηθως αυτοι ειναι παλαιοι του χωρου. Μπορει να ειναι ιδεα μου, αλλα οι περισσοτεροι πιτσιρικαδες, με το που ξεκιναν το αθλημα τους αρεσουν οι καινουριες, γυαλιστερες και κατα προτιμηση μαυρες κιθαρες και οχι τοσο τα relic. Αν και τώρα καβαλάμε το thread του Νίκου, εγώ φίλτατε Odis (από το μικρό δείγμα που έχω πάντα) πιστεύω το αντίθετο. Οι παλιοί έχουν τα δικά τους relic και ότι παίρνουν το θέλουν να κάνει πατινάζ η πασχαλίτσα και τα νέα παιδιά που οι επαφές τους είναι με φωτό, θέλουν κι αυτοί γρήγορα γρήγορα μια θέση στην "παλαιότητα" με το τεχνητό relicing. Δεν μιλάω για την συνομοταξία heavy metal και συναφών ιδιωμάτων. Οι power strat από το άλλο thread επίσης, δεν είναι και στα καλύτερά τους με relic.. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 μπράβο και από μένα στον SF. Ίσως αν υπήρχε το thread νωρίτερα να μην έπεφτα στην παγίδα της highway1. Και πάλι μπράβο Αγαπητέ SF, επειδή θα υπάρξουν πολλές από τις παραπάνω περιπτώσεις, μετά από κάθε τέτοιου είδους thread σου, θα πρέπει να βάλεις και ένα disclaimer ότι "και να μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη strat / tele είναι πάντα αυτή που αγαπήσατε με την πρώτη αφή/ματιά και την κάνατε δική σας και πορεύεστε μαζί της τα μουσικά σας ταξίδια". 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Αγαπητέ SF, επειδή θα υπάρξουν πολλές από τις παραπάνω περιπτώσεις μετά από κάθε τέτοιου είδους thread σου, θα πρέπει να βάλεις και ένα disclaimer ότι "και να μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη strat / tele είναι πάντα αυτή που αγαπήσατε με την πρώτη αφή/ματιά και την κάνατε δική σας και πορεύεστε μαζί της τα μουσικά σας ταξίδια". 8) +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Μπράβο...ακόμα ένα εξαιρετικό άρθρο! Εγκρίνει και η γάτα μου... αν και φανατική gibsonική ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση