bluesman Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 το neck της CLASIC PLAYER 50s STRATOCASTER ειναι το SOFT V. Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι ακριβως το ιδιο με της BAJA...η αν διαφερει ... ευχαριστω...! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musicpower Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό το άρθρο και χρήσιμο αν και θα ήθελα στην κατηγορίες να λέμε και το made-in, δηλαδή που κατασκευαζεται κάθε κιθάρα απο κάθε μία κατηγορία... π.χ πρόσφατα ανακάλυψα ότι ολες οι strat roadworn είναι made-in Mexico, και όχι USA όπως θα περίμενε κανείς βάση της τιμής τους πάνω απο 1000 ευρώ..... www.musicpower.gr www.musicpower.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό το άρθρο και χρήσιμο αν και θα ήθελα στην κατηγορίες να λέμε και το made-in, δηλαδή που κατασκευαζεται κάθε κιθάρα απο κάθε μία κατηγορία... π.χ πρόσφατα ανακάλυψα ότι ολες οι strat roadworn είναι made-in Mexico, και όχι USA όπως θα περίμενε κανείς βάση της τιμής τους πάνω απο 1000 ευρώ..... www.musicpower.gr fender made in maxico : made in mexico by mexicans fender made in usa : made in usa by mexicans ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2011 π.χ πρόσφατα ανακάλυψα ότι ολες οι strat roadworn είναι made-in Mexico, και όχι USA όπως θα περίμενε κανείς βάση της τιμής τους πάνω απο 1000 ευρώ..... ε καλα,οχι και 1000. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Def Leppard Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά να σας πω,μόλις είδα αυτό το μωρό, και έπαθα πλάκα εντελώς. http://www.thomann.de/gr/fender_2011_custom_dlx_ft_strat_mn_3c.htm Από θέμα εμφάνισης τουλάχιστον.Γι' αυτό θα ήθελα οι ''ειδικοί'' σε θέματα φεντερ να καταθέσουν την άποψη τους, για τα θετικά και αρνητικά αυτής της κιθάρας,και να μου πουν αν αξίζει να τα σκάσω γι' αυτήν κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά να σας πω,μόλις είδα αυτό το μωρό, και έπαθα πλάκα εντελώς. http://www.thomann.de/gr/fender_2011_custom_dlx_ft_strat_mn_3c.htm Από θέμα εμφάνισης τουλάχιστον.Γι' αυτό θα ήθελα οι ''ειδικοί'' σε θέματα φεντερ να καταθέσουν την άποψη τους, για τα θετικά και αρνητικά αυτής της κιθάρας,και να μου πουν αν αξίζει να τα σκάσω γι' αυτήν κάποια στιγμή. Εμφανισιακα (προσωπικα) βρισκω φαουλ τοσο το flame maple σε strat, οσο και το pickguard πανω απο flame maple. Και για να πω και ενα κλισε, αν δε σε νοιαζει το Fender, με τοσα λεφτα στη Warmoth κανεις παπαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να πω και ενα κλισε, αν δε σε νοιαζει το Fender, με τοσα λεφτα στη Warmoth κανεις παπαδες. Είπα να μην το πω εγώ... ;) Ευτυχώς που το είπε κάποιος άλλος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και για να πω και ενα κλισε, αν δε σε νοιαζει το Fender, με τοσα λεφτα στη Warmoth κανεις παπαδες. +10000 https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosbull Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 το neck της CLASIC PLAYER 50s STRATOCASTER ειναι το SOFT V. Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι ακριβως το ιδιο με της BAJA...η αν διαφερει ... ευχαριστω...! Εχω μια baja και μια stratocaster road worn 50 με soft v και το neck δεν είναι ίδιο, της baja είναι πιο παχύ σε αίσθηση. Δεv ξέρω βέβαια αν αυτό ισχύει και για την classic player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Εχω μια baja και μια stratocaster road worn 50 με soft v και το neck δεν είναι ίδιο, της baja είναι πιο παχύ σε αίσθηση. Δεv ξέρω βέβαια αν αυτό ισχύει και για την classic player. ...Aυτο υποψιαζομουν και εγω. Μαλλον το soft v στις tele ειναι ποιο fat απο το αντιστοιχο στις strat ! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση