bluesman Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 βρε παιδια εχω να διαθεσω 300-400Ε ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ... ΜΙΜ FENDER CLASSIC SERIES STRATOCASTER η SQUIER VINTAGE MODIFIED STRAT η SQUIER DELUXE. Η main κιθαρα μου ειναι μια mim telecaster, απο ενισχυτη εχω voxac15vr και δε θελω να διαθεσω παραπανω χρηματα διοτι η επομενη θα ειναι μια κατι σε lespaulειδες...ισως σε hagstrom swede,λοιπον εχω δοκιμασει και τις τρεις αλλα πιο πολυ μου αρεσαν οι squier. Πιο καθαρο σκαστο quak στις θεσεις 2 και 4 κατι που δε μου δινει η tele που εχω, και διαολε ειμαι ενας μετριος ερασιτεχνης και δε κολλαω στο logo αλλα στο πως ακουω και νοιωθω το οργανο. Τι μου προτεινετε ; ευχαριστω απο πριν. IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 ΜΙΜ FENDER CLASSIC SERIES STRATOCASTER μαπα κιθαρα,προτιμησε την Classic PLAYER που τα κανει ολα και συμφερει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 τις squier δηλαδη δεν τις συνιστας, κοστιζουν τα μισα και νομιζω οτι αυτο δεν αντικατροπτιζεται στο ηχο και γενικοτερα στο feeling του οργανου ασε που οτι παραπανω δωσω στη strat θα το περικοψω απο την επομενη αγορα που θα ειναι μια hagstrom goldtop swede. Και πανω απο ολα αναλογισου οτι παιζω για τη παρεα μου και κυριως για το κεφι μου. IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Υ.Γ ψαχνοντας στο thomann για να δω τις τιμες στη classic player επεσε το ματι μου σε μια νεα strat με δυο humbuckers το ονομα αυτης BLACKTOP και ειναι MIM, γνωριζεις κατι σχετικο.. IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 ειναι μια ''strat'' με δυο humbackers... τι αλλο να σου πουμε ::) εσυ λες θες σκασιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 ειναι μια ''strat'' με δυο humbackers... Δηλαδή δεν είναι Stat... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 εξου και τα εισαγωγικα φιλτατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 απο περιεργεια ρωτησα ! αυτη το ερμαφροδιτο τερας δε παιζει για μενα, ειμαι πολυ κλασικος ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ... διοτι για να βγαζει τετοιο προιον η fender παει να πει τροπο τιναν οτι εχουν βρεθει ηδη οι αγοραστες. Αλλα εχει ενδιαφερον.. fender scale με τετοιου τυπου hambuckers, υποψιαζομαι οτι παει να χτυπησει τις hagstrom super swede που εχουν σκαλα fender και ειναι πολυ δημοφιλης στους ερασιτεχνες που με 500ε αποκτουν μια καλη γενικης χρησης κιθαρα με πολλες επιλογες στον ηχο. IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 τις squier δηλαδη δεν τις συνιστας, κοστιζουν τα μισα και νομιζω οτι αυτο δεν αντικατροπτιζεται στο ηχο και γενικοτερα στο feeling του οργανου ασε που οτι παραπανω δωσω στη strat θα το περικοψω απο την επομενη αγορα που θα ειναι μια hagstrom goldtop swede. Και πανω απο ολα αναλογισου οτι παιζω για τη παρεα μου και κυριως για το κεφι μου. δεν μιλησα για Squier ,για το συγκεκριμενο ΜΙΜ μοντελλο που επελεξες μιλησα,οι Squier ειναι μια χαρα. υποψιαζομαι οτι παει να χτυπησει τις hagstrom super swede που εχουν σκαλα fender και ειναι πολυ δημοφιλης ενταξει μη τρελλαθουμε κι ολας... η Fender βγαζει κιθαρες με humbuckers απο το 1972... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 εξου και τα εισαγωγικα φιλτατε... Mαζί σου....και με το avatar σου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση