mkm Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Εγώ παίζω κατά κύριο λόγο με αυτή που έφτιαξα μόνος μου και..... ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ!!! http://www.noiz.gr/index.php?topic=172902.0 Βλέπω όμως οτι υπάρχουν και άλλοι (2 τουλάχιστον) που ψήφισαν το ίδιο ΦΑΝΕΡΩΘΕΊΤΕ!!! (με όλες τις σχετικές παραπομπές) https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 G&L, Greco. Partcaster, Electra. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 G&L, Greco. Partcaster, Electra. G&L κ Electra ετοιμα. partcaster συναρμολογησεις ας πανε καλυτερα στα χειροποιητα οργανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tsevos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 βάλε και αυτές: Charvel.peavey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Σωστος! μπηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mr. Mallady Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Πολλούς Gibson haters έχει το noiz ή νομίζω?? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Πολλούς Gibson haters έχει το noiz ή νομίζω?? ::) Δεν ειναι gibson haters! Απλα ατομα που ειτε δεν εχουν gibson ειτε εχουν κ δεν ειναι η βασικη κιθαρα με την οποια παιζουν καθημερινα στο σπιτι για εξασκηση κτλ. Περισσοτερο πιστευω την χρησιμοποιουν για καμια ηχογραφηση, live κτλ Κ λογικο αν αναλογιστεις την τιμη της κ τον μεσο μισθο του ελληνα! Μαλλον πολλοι θα την βγαζουν απο την θηκη για αλλα πραγματα, ποιος ξερει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Dean dm v,Bc rich warlock,Jacson p kai συντομα βλεπουμε... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny guitar Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 music man jp6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2010 Dean dm v,Bc rich warlock,Jacson p kai συντομα βλεπουμε... ;D Πολυ συντομα μαλλον! χεχε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση