blue Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, ένας φίλος μου έχει μια Ibanez RG Series και προσπαθούμε να βρούμε ποιο μοντέλο ακριβώς είναι για να αποφασίσουμε αν αξίζει η πωλησή της. Εψαξα σε σχετικούς καταλόγους, αλλά δεν κατάφερα να την εντοπίσω, οπότε ελπίζω να με κατατοπίσει κάποιος από εδώ. Το μόνο που έχω βρει από το serial (F0038378) είναι οτι είμαι MIJ (Fujigen) και κατασκευάστηκε το 2000. Ελπίζω από τις (κακες) φωτός να βρεθεί κάποιος που μπορεί να βοηθήσει. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 ΝΟΜΙΖΩ χωρίς να κόβω το χέρι μου ότι είναι από την σειρά 350... Αυτές νομίζω φοράγανε τους V και S μαγνήτες... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Υπάρχει κάποια φώτο απο το headstock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Υπάρχει κάποια φώτο απο το headstock; ναι, εχω μια πολυ αποτυχημένη (τραβηξα με πολυ χαμηλη αναλυση). Παντως δεν γραφει κατι περα απο RG Series στο headstock. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Μια φωτο απο τα inlays θα βοηθουσε...ειναι σκετα dot? Συμφωνω και εγω για σειρα 350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Για RG550 μου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vagelis^ Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 ΝΟΜΙΖΩ χωρίς να κόβω το χέρι μου ότι είναι από την σειρά 350... Αυτές νομίζω φοράγανε τους V και S μαγνήτες... ειχα μια rg548 και φορουσε και αυτή τους v7,v8,s1 η συγκεκριμένη με rg550 μου μοιάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Σίγουρα είναι η σειρά 5 και όχι η 7 ή η 2... Τώρα για 550 ή 350 δεν μπορώ να ξέρω... Νομίζω όμως πως η 550 είχε maple ταστιέρα... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Μια φωτο απο τα inlays θα βοηθουσε...ειναι σκετα dot? ναι, σκέτα dots https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2010 Αν θυμάμαι καλά η Ibanez αντικατέστησε στα Low End μοντέλα της τα dot με τα shark inlays το 2004 ή 05... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση