Προς το περιεχόμενο

Χωραει 12'' μεγάφωνο σε fender princeton reverb?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ιδου η απορια!!!

τον ψηνω τον συγκεκριμενο,τον ακουσα,πολυ καλος,ενος φιλου ηταν και μας ηρθε η εμπνευση να τον δοκιμασουμε με 12' ηχειο.

ΕΣΚΙΖΕ!

επειδη ομως το ηχειο ηταν καμπινα(δικια του κατασκευη) δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπορω να το βαλω και μεσα στον ιδιο τον ενισχυτη,αντι για το 10' που εχει απο μονος του.οποτε σας ρωτω,αν γνωριζετε,αν εχετε δοκιμασει κατι παρομοιο στον ενισχυτη αυτο κλπ...

ευχαριστω προκαταβολικα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα μιλας για vintage Fender Princeton Reverb η για το reissue ΝΑΙ χωραει (καλα μη πας να βαλεις και κανα Electrovoice EV12L μεσα! ;D),φυσικα θα χρειαστει να κοψει καινουργια "μπαφλα" (buffle board) να βγαλεις την παλια και να τοποθετησεις τη νεα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator

...πάντως σημαντικό είναι και το μέγεθος και η κατασκευή της καμπίνας. Μη νομίζεις ότι το μεγάφωνο που άκουσες πχ σε μια oversized 1x12 θα ακουστεί το ίδιο στην υποτυπώδη καμπινούλα του princeton...

Προσωπικα παλια εχω αλλαξει σε 12αρια τα μεγαφωνα σε 1-2 παλιους Princeton Rev και ειλικρινα δεν ξερω γιατι το εκανα.... ;D μια και με τα 10αρια ακουγονται θαυμασια.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Προσωπικα παλια εχω αλλαξει σε 12αρια τα μεγαφωνα σε 1-2 παλιους Princeton Rev και ειλικρινα δεν ξερω γιατι το εκανα.... ;D μια και με τα 10αρια ακουγονται θαυμασια.....

και να πεις ότι δεν στα 'πε κι ο Marr...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου